2777
2789
عنوان

شرکت هرمی😱😱😱

107 بازدید | 6 پست

سلام.

دوستان ، ازتون ممنونم.🥰😘❤️

من خودم نگران بودم....ولی میگفتم حتما من شکاک هستم.

شما که اینا رو گفتید...منم زنگ زدم به مادرم...

مامانم زنگ زد که حاج آقا سیدی ، استخاره کنه.

گفته اصلااااا به هیچ عنوان سراغ اینکار نره و حتی اگه پیشنهاد دیگه دادن هم قبول نکنه🤲🏻

بعدش دیدم ، داداشم ناراحت شده...گفتم شاید من مانع پیشرفتش هستم...زنگ زدم به خانوم وکیل اونم حرفای شما رو تایید کرد.

میشه برا حاجتم که در مورد مامانم هست ی صلوات بفرستید؟♥️اَللّٰهُمَّ عَجِّل لِوَلیَّکَ الفَرَج اَدرِکنی یامَهدی علیه السلام

خلاصه کنسلش کردیم.

درسته گلی پول بلیط داده بود...ولی جلو ضرر هر جا بگیری اوکی هست.

میشه برا حاجتم که در مورد مامانم هست ی صلوات بفرستید؟♥️اَللّٰهُمَّ عَجِّل لِوَلیَّکَ الفَرَج اَدرِکنی یامَهدی علیه السلام

مرسی از حاج آقا سیدی و خانم وکیل و دست اندر کارانی که مسبب جلوگیری این امر شدند

|•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا میرسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا میشود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس میکنم•| |•کاشکی یه بارون بزنه غم شهرو بشوره ببره•|

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فداتون

اصلا من خبر نداشتم ، هرم و فلانه

طرف تو زیارتگاه با داداشم حرف زد...یعنی ۶ ماه قبل...

شایدم طرف یک در یک میلیارد درست میگفت و خیر بود.

ولی ریسک بالا داشت.

برادرم حقوق خوندن ، بعد اونم میگفت با دوستش که وکیل هست آشناش کنه...

ولی هیچ اسم و آدرسی نداشت...