2777
2789

من پیج محصولات خوراکی خونگی دارم بعد امروز دیدم یه پسر کودن ابله اومده پای یکی از پست هام پیج های وزارت بهداشت و غذا دارو و چندتا پیج دیگه مربوط به این چیزا رو تگ کرده نوشته لطفا رسیدگی کنید🤣🤣🤣

چقدر بعضی ها عقده ای و بدبختن

مرتیکه چندش لجن عقده ای حسود

بعضی ها چشم ندارن حتی کسب و کار کوچیکه یه دختر رو ببینی

این جور آدما توی دنیای واقعی و واسه چیزای بزرگ چطوری هستن

فکر کن مرتیکه راه میوفته زیر هرچی پیج آنلاین شاپ و کسب و کار خونگیه این کارا رو کردن

بلاک و ریپورتش کردم رفت مرتیکه رو😂

ولی واقعا سطح پلیدی و سیاه دلی بعضی ها برام حیرت انگیزه چه آدمایی پیدا میشن

این پروفایل توسط چند نفر استفاده می شود

خب چی میشه کارات بهداشتی باشه ؟

🦋«زندگیِ مینیمالیستی»🦋 یعنی بازگشت به سادگی ، به اصلِ آن چه واقعاً مهم است. یعنی فهمیدن اینکه شادی در داشتن چیزهای بیشتر نیست، بلکه در داشتن چیزهای درست است. وقتی مینیمال زندگی می‌کنی، ذهنت سبک‌تر می‌شود. دیگر لباس‌هایی که سال‌هاست نپوشیده‌ای ذهنت را شلوغ نمی‌کنند. دیگر اشیای بی‌استفاده در گوشه‌ی خانه یادآور گذشته‌ای نیستند که رهایش نکرده‌ای. تو یاد می‌گیری که آن‌چه ارزش نگه‌داشتن دارد، عشق است، آرامش است، لحظه‌ای با چای گرم و آفتاب روی پنجره 🌾 اگه دوست داری به جمع مینیمالیست ها ملحق بشی بهم بگو تا لینک تاپیک رو بهت بدم 🥰 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مگه مشکلی دارن محصولاتت؟

کسی قدر دل پاک مونه هرگز نمی دونه مو "موسی" هم ِبشُم "آسیه" از "آبُم" نمی گیره.نِفهمید و نمیفهمن مُنو درد مونه اینجا مو خط دکترُم خالو کسی قابُم نمی گیره 🍀

بگو آخه آشغال لجن الان پیج محصولات خانگی من مثلا چه مشکلی داره برو این همه دزدی و اختلاس و کثافت کاری رو بهشون گیر بده

زورت به چیزای دیگه نمیرسه راه میوفتی بقیه رو گاز گرفتن🤣😂هیچ وقت فکر نمی کردم انقدر یه پیج محصولات خونگیم بتونه یه نفرو فشاری کنه🤣😂وااااای

نه عزیزم هیچ مشکلی نداره همه مشتری هام هم راضی هستن

خب پس تگ کنه اهمیت نده

اگه مشکلی ندارن اون سازمان ها میخوان چیکار کنن به خاطر یه تگ؟

کسی قدر دل پاک مونه هرگز نمی دونه مو "موسی" هم ِبشُم "آسیه" از "آبُم" نمی گیره.نِفهمید و نمیفهمن مُنو درد مونه اینجا مو خط دکترُم خالو کسی قابُم نمی گیره 🍀

خب پس تگ کنه اهمیت نده اگه مشکلی ندارن اون سازمان ها میخوان چیکار کنن به خاطر یه تگ؟

اصلا اهمیتی نداره

هیچ کاری نمی کنن اصلا تگ اون آدم ارزشی نداره هزارتا پیج مثل من هست

من برام این حجم از سیاهی قلب و حسادت و کثیف بودن ذات یه نفر مایه تعجبه

چقدر یه نفر باید پلید و کثیف باشه چقدر باید قلبش سیاه باشه بیاد همچین کاری کنه

نه عزیزم هیچ مشکلی نداره همه مشتری هام هم راضی هستن

میتونین مجوز مشاغل خانگی بگیرین.

اگر محصولتون پر ریسک باشه قاعدتا حتی محصولات خانگی هم بباید بررسی بشن.

حالا با تگ کردن اونام اتفاقی نمیوفته ولی اگر ازتون به غذادارو شکایت بشه، نمیتونین بگین به غذادارو ربط نداره

کارام بهداشتی هست هیچ مشکلی هم نداره

خب دیگه چرا ناراحت شدی پس

اگه تاییده وزارت بهداشت داشته باشه اصلا ناراحتی نداره

🦋«زندگیِ مینیمالیستی»🦋 یعنی بازگشت به سادگی ، به اصلِ آن چه واقعاً مهم است. یعنی فهمیدن اینکه شادی در داشتن چیزهای بیشتر نیست، بلکه در داشتن چیزهای درست است. وقتی مینیمال زندگی می‌کنی، ذهنت سبک‌تر می‌شود. دیگر لباس‌هایی که سال‌هاست نپوشیده‌ای ذهنت را شلوغ نمی‌کنند. دیگر اشیای بی‌استفاده در گوشه‌ی خانه یادآور گذشته‌ای نیستند که رهایش نکرده‌ای. تو یاد می‌گیری که آن‌چه ارزش نگه‌داشتن دارد، عشق است، آرامش است، لحظه‌ای با چای گرم و آفتاب روی پنجره 🌾 اگه دوست داری به جمع مینیمالیست ها ملحق بشی بهم بگو تا لینک تاپیک رو بهت بدم 🥰 

میتونین مجوز مشاغل خانگی بگیرین.اگر محصولتون پر ریسک باشه قاعدتا حتی محصولات خانگی هم بباید بررسی بش ...

اتفاقا دنبال کاراش هستم دارم میگیرم

محصولاتم پر ریسک نیست و هیچ مشکل بهداشتی هم ندارن برای چی شکایت بشه وقتی همه راضی هستن

می دونم تگ کردن اون هیچ اثری نداره من بحثم قلب سیاه بعضی هاست که جای پرداختن به این همه دزدی و اختلاس و مشکلات میان گیر میدن یه یه پیج کسب و کار خانگی از سر سیاه دلی و کثافت بودنشون

خب دیگه چرا ناراحت شدی پساگه تاییده وزارت بهداشت داشته باشه اصلا ناراحتی نداره

ناراحت شدم از اینکه چقدر بعضی ها قلب سیاه و کثیفی دارن

چقدر یه نفر می تونه پلید باشه که همچین کاری بکنه

عقده خالصن این افراد

اصلا اهمیتی نداره هیچ کاری نمی کنن اصلا تگ اون آدم ارزشی نداره هزارتا پیج مثل من هستمن برام این حجم ...

ببین ادم سیاه و پلید زیاد هست تو اگه میخوای موفق بشی باید این چیزا اصلا روت اثر نذاره و بهمت نریزه و فقط هدفت مهم باشه

ببین ادم سیاه و پلید زیاد هست تو اگه میخوای موفق بشی باید این چیزا اصلا روت اثر نذاره و بهمت نریزه و ...

نه بهم که نریختم و برام اهمیتی نداره بلاک و ریپورتش کردم رفت مرتیکه رو

ولی از این حجم از سیاه دلی یه کمی ناراحت شدم و تعجب کردم

شاید چون خودم آدم سیاه دلی نیستم

هر وقت کسی کسب و کاری میزنه یا می بینم خانومی تو خونه داره کار میکنه خوشحال میشم و بتونم حمایت هم می کنم

پلید نیستم خودم این آدما برام عجیبن😂