تروخدا تا آخر بخونید 😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭 من یک سال هست عاشق بهرام افشاری ام پایتخت ۷ رو ده بار دیدم
این مدت تعلیق بودم
۶ میلیون دارم رفتم ساری و مشهد ۴ ۵ شب وایستادم ۴ سانس دیدمش کلی هم عکس گرفتم ولی تو مشهد فقط وقت شد ببینمش
به قرآن به خدا اکه گدای سر چهاراه هم بود دوستش داشتم حاضرم باهاش تو خیابون بخوابم بینید تامیک های قدیمی من از چه مدتیه از کی دارم اینجا تاپیک میزنم به محمد قدس پیام دادم جوابم کرد😭😭😭😭😭😭😭
زنم زدم ۱۰ ۱۱ بار جواب داد ولی قطع کردم دوباره خودش زنگ زد پیام دادم گفتم چرا بلاکم کردید گفت بلاک چی گفت ببخشید شمارتون سیو نداشتم بعد گفتم اگه میشه در حقم برادری کنید من از یکی از همکاراتون خوشم میاد بهش بگید دیگه جواب نداد تااینکه واتساپ پیام دادم گفت نمیتونم در این باره کمکم کنم گفتم همین کفت بله دیگه هیچی نگفت فقط سین کرد
از اون موقع سیمکارتم رو در آوردم ولی به دلم افتاده جواب داده بنظرتون بزارم سر جاش چک کنم سخته بزارم سر جاش
فقط میخواستم خبرتون کنم چی به سرم اومده اینارو تگ کنید تروخدا من بلد نیستم
😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😳😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭
لیلی_اگان
ملوس جاده چالوس
هولگرامیهولوگرامی۲۳
آرزو۱۳۸۸
دلبر مهدیnاحمدوند
اوج اسمان
پیتزا یونیکورنی
hanakhanoomi2