2777
2789
عنوان

دانشگاه 😐دانشجو ها ر چه حالین

81 بازدید | 7 پست

دادش ما مسخره دستتون نیستم میگن حضوری بعد میاین میگن نه فلان درس امتحان عقب افتاده من قبلیه هونده بودم چرا عقب افتاد خب الان من سه تا درس چطوری تو یه روز امتحان بدم فکر میکنین اصلا 😐

دلم را بشنو که شنونده ای جز تو ما را نیست ❤️

همهاش زیر سر اون محجوب خیر ندیده است که عین بچهها قهر کرده چون خودش تعطیلی رو اعلام نکرده

پرانرژی | اهل اندیشه | علاقهمند به تاریخ، گربه تایپیست = نسخه آنلاین من 🐾این گربه تایپیست فقط اومده بگه: «نظرم جدیه، حتی اگه بامزه به نظر بیاد» 🐱💻

همهاش زیر سر اون محجوب خیر ندیده است که عین بچهها قهر کرده چون خودش تعطیلی رو اعلام نکرده

اره خدا بگم چیکارش نکنه

ولی یکی از دوست های من که حضور داره تو این جمع ها گفت حضوریه بخونین

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آزاد یا دولتی ؟

کاربری قبلیم ترکید؛ دوستای قدیمی نی‌نی‌سایتی لطفاً اگر این اکانت جدیدم رو دیدید بهم درخواست دوستی بدید تا دوباره هم رو پیدا کنیم❤اگر سوالی در مورد ای‌وی‌اف داشتید بپرسید البته من تخصصی ندارم و فقط بنا به تجربه خودم پاسخ میدم🌿
اره خدا بگم چیکارش نکنه ولی یکی از دوست های من که حضور داره تو این جمع ها گفت حضوریه بخونین

نه احتمال این که مجازی بشه خیلی زیاده

توی وادنا ثبت شده که مجازیه و علاوه بر اون امتحانات رو تعویق زدن تا سایت کشش داشته باشه برای بارگذاری سوالات

حالا هر چی باشه تا امشب مشخص میشه

پرانرژی | اهل اندیشه | علاقهمند به تاریخ، گربه تایپیست = نسخه آنلاین من 🐾این گربه تایپیست فقط اومده بگه: «نظرم جدیه، حتی اگه بامزه به نظر بیاد» 🐱💻

آزاد یا دولتی ؟

آزاد فعلا ما رو مسخره خودش کرده. سیرکه انگار

دولتی حرفی از تعطیلیش نیست فعلا

نه احتمال این که مجازی بشه خیلی زیادهتوی وادنا ثبت شده که مجازیه و علاوه بر اون امتحانات رو تعویق زد ...

خداکنه آنلاین باشه یا عقب بیفته

نمیدونم ولی حالا بخون دقیق درس های اولو چون اونایی که تو جلسه بودن میگن حضوریه به احتمال زیاد

خداکنه آنلاین باشه یا عقب بیفته نمیدونم ولی حالا بخون دقیق درس های اولو چون اونایی که تو جلسه بودن م ...

عقب که افتاد

امتحانات تاریخ ۱۶ تا ۱۹ دی افتاد برای ۷ تا ده بهمن