2777
2789
همونطور که بعضیا دختر دوست دارن، بعضیام پسر دوست دارن😉😉

واقعا منم هميشه همينو ميگم، مگه چه عيبى داره يكى يه جنسيت خاصى رو دوست داشته باشه، تا يكى بگه پسر دوس دارم همه ميپرن بهش

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

واقعا منم هميشه همينو ميگم، مگه چه عيبى داره يكى يه جنسيت خاصى رو دوست داشته باشه، تا يكى بگه پسر دو ...

اره والا

حالا اگه بگن دختر دوست داریم میگن وااای چه خوب چه با شعور😐😐😐 پسردوستی میشه بی فرهنگی

دوتا 💙پسرام💙 تموم دنیام💋
چجور یه؟ من که نفهمیدم

باید روز لقاحت و بدونی توجدول ببینی مطابق سنت

دختر فروردین عاشق بهار..دو فرزند دارم پسرو دختر..🌹الهم انی اسئلک الخاتمه💚 خدایا من ازتو پایان خوب میخواهم🤗

اره والا حالا اگه بگن دختر دوست داریم میگن وااای چه خوب چه با شعور😐😐😐 پسردوستی میشه بی فرهنگی

من بچه اول پسر دوس دارم بعدش دختر 😗

دختر فروردین عاشق بهار..دو فرزند دارم پسرو دختر..🌹الهم انی اسئلک الخاتمه💚 خدایا من ازتو پایان خوب میخواهم🤗

من بچه اول پسر دوس دارم بعدش دختر 😗

من یه پسر دارم دومی هم دوس دارم پسر بشه هم جنس باشن بیشتر هوای همو داشته باشن،ولی هر چی خدا بخواد

غمی به عالم نبوده که موندنی باشه پس بخند ...
من یه پسر دارم دومی هم دوس دارم پسر بشه هم جنس باشن بیشتر هوای همو داشته باشن،ولی هر چی خدا بخواد

منم یه پسر دارم شوهرم میگه کاش دوتا پسر باشن اما قبل از تولد بچم میگفت فرقی نداره الان پسر دوس شد 🤔

😍😍😍ان‌شاءالله همینطور که میخوای بشه عزیزم من 2تا پسر، 2تا دختر دوست دارم😐😐😐

انشالله عزیزم😗😗 من سه تا بچه دوس دارم😁😁 خونه شلوغ خوبه خداییش انشالله شماهم چهارتا جوجه بیاری دوتا دختر دوتاپسر❤❤❤

اره والا حالا اگه بگن دختر دوست داریم میگن وااای چه خوب چه با شعور😐😐😐 پسردوستی میشه بی فرهنگی

دقيقا

نميفهمن كه علم پيشرفت كرده كه ازش استفاده بشه، آره تا يكى دختر دوس داشته باشه ميگن طرف چه روشن فكره

عزیزم بخاطر این ک از زمان قدیم تا الان خیلی از خانوما بخاطر اینکه حتما باید پسردار بشن اذیت شدن و توهین شده بهشون .تو خیلی از خانواده ها پسر داشتن ی جور افتخاره و دختر دار شدن باعث ننگه . دختر و پسر هیچ فرقی باهم ندارن و هر دو برای جامعه نیازه ولی بعضیا ک دارن میگن حالا چرا پسر بیشتر بخاطر اینه ک از حقوق خود زنا حمایت کنن و بگن هر دو انسانن

عزیزم نظراتو نخوندم ببینم گفتن بهت یانه

اینا تجربه خودمه دوقلو پسر باردارم چون عاشق پسربودم

هرشب یه استکان کاسنی ویه قرص ویتامین ای به شوهرت بده،خودت فلفل سیاه نکوبیده صبح به صبح ناشتا سه چهارتا قورت بده،لبنیات حذف کن بیشتر شوری ونوشابه واینا گرمیجات خیلی بخور مامانتو بگو برات کاچی درست کنه تودوران پریود وبخور هرروز

وقتیم فهمیدی تخمکگذاریته عسل ودارچین وگردو بخورین وفقط به شوهرت یه ربع نیم ساعت قبل اقدام قهوه بده کبابم بخورین اونشب انشالله پسرداربشی

یه وقت تو جوش واینا نشینی ضرر داره وقت اقدامم به حالت سجده باش ودخول عمیق باشه بعدم خودتو نشور تاصبح وپاهاتو نیم ساعت بزن به دیوار