ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
میشه بیشتر توضیح بدید ؟ ببخشید میپرسم ولی موقع نزدیکی برای پسر شدن زن باید ارضا بشه یا نه؟
بله باید بشه. ببین عزیزم خیلی از شرایط باید باهم فراهم بشه از جمله خواست حضرت حق . شما این کارا رو انجام بده بقیه ش رو بسپار به بالا سری. یه فرزند صالح بهتر از مورد دلخواهیه که خون به جیگر ادم میکنه
عزیزم من مسول نیستم که چیزایی که از دکتر شنیدم و نقل کردم دکتر خالم اینارو گفته بود واسه پسر دار شدن ...
لبنیات ممنوع مثل اینه که ابرو رو درست کنی چشمو کور کنی آخرم نتیجه نشه . آخه فقط نمیشه یه جای قضیه رو چسبید و فقط پسر شه . سلامتی مادر مهمتره . ما زنا همینجوری پوکی استخوان و دندان به مرور زمان می گیریم دیگه چه برسه رژیم اشتباه
انشالا یهویی یه چیزی بشه . همونی که دلت می خواد بشه
لبنیات ممنوع مثل اینه که ابرو رو درست کنی چشمو کور کنی آخرم نتیجه نشه . آخه فقط نمیشه یه جای قضیه رو ...
عزیزم به اون خانوم هم گفتم. دوره ی اماده سازی سه ماه قبل از لقاحه. دوم با خیلی چیزای دیگه میتونه جبران کنه. اسفناج بروکلی تخم مرغ و خیلی چیزای دیگه منبع غنی کلسیم هستنبه نظرت کسی که به لبنیات حساسیت داذه چی میخوره؟