2777
2789
شما هایی که می گید لبنیات ممنوع . اونوقت جواب خرابی دندوناشم میدید

عزیزم من مسول نیستم که چیزایی که از دکتر شنیدم و نقل کردم دکتر خالم اینارو گفته بود واسه پسر دار شدن همه میگن لبنیات ممنوع 

دختر فروردین عاشق بهار..دو فرزند دارم پسرو دختر..🌹الهم انی اسئلک الخاتمه💚 خدایا من ازتو پایان خوب میخواهم🤗

محیط رحمش اسیدی که باشه دختر میشه. البته موقع لقاح خود زن نباید... و البته تخمک نباید نو و تازه باشه ...

میشه بیشتر توضیح بدید ؟ ببخشید میپرسم ولی موقع نزدیکی برای پسر شدن زن باید ارضا بشه یا نه؟ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شما هایی که می گید لبنیات ممنوع . اونوقت جواب خرابی دندوناشم میدید

هزار جور راه هست که جبران بشه . اسفناج بروکلی تخم مرغ و حتی پوسته ی تخم مرغ 

بنظرت اونایی که به لبنیات حساسیت دارن چیکارمیکنن؟

میشه بیشتر توضیح بدید ؟ ببخشید میپرسم ولی موقع نزدیکی برای پسر شدن زن باید ارضا بشه یا نه؟ 

بله باید بشه. ببین عزیزم خیلی از شرایط باید باهم فراهم بشه از جمله خواست حضرت حق . شما این کارا رو انجام بده بقیه ش رو بسپار به بالا سری. یه فرزند صالح بهتر از مورد دلخواهیه که خون به جیگر ادم میکنه

عزیزم من مسول نیستم که چیزایی که از دکتر شنیدم و نقل کردم دکتر خالم اینارو گفته بود واسه پسر دار شدن ...

لبنیات ممنوع مثل اینه که ابرو رو درست کنی چشمو کور کنی آخرم نتیجه نشه . آخه فقط نمیشه یه جای قضیه رو چسبید و فقط پسر شه . سلامتی مادر مهمتره . ما زنا همینجوری پوکی استخوان و دندان به مرور زمان می گیریم دیگه چه برسه رژیم اشتباه 

انشالا یهویی یه چیزی بشه . همونی که دلت می خواد بشه
هزار جور راه هست که جبران بشه . اسفناج بروکلی تخم مرغ و حتی پوسته ی تخم مرغ  بنظرت اونایی که ب ...

حتما بی دندونن😐 ماکه قسمش ندادیم نخوره فقط چیزایی که از دکترا شنیدیم و گفتیم درضمن خودش بچه نیس میدونه چی به صلاحشه 

دختر فروردین عاشق بهار..دو فرزند دارم پسرو دختر..🌹الهم انی اسئلک الخاتمه💚 خدایا من ازتو پایان خوب میخواهم🤗

لبنیات ممنوع مثل اینه که ابرو رو درست کنی چشمو کور کنی آخرم نتیجه نشه . آخه فقط نمیشه یه جای قضیه رو ...

عزیزم من مجبورش نکردم رژیم غذایی بگیره خودش حتما میدونه چی به صلاحشه  من فقط چیزایی که میدونم و گفتم همین

برعکس میگین که

چرا بر عکس؟ اینجوری محیط رحم قلیایی میشه و اگ زمان تخمک گذاری باشه yاسپرم سریعتر جذب xتخمک میشه و جنین پسر شکل میگیره

برا دختر باید محیط اسیدی باشه و ۲ یا ۳ روز با تخمک گذاری فاصله داشته باشه

💕عشق من همسرم💕 نفس من دخترم💕
لبنیات ممنوع مثل اینه که ابرو رو درست کنی چشمو کور کنی آخرم نتیجه نشه . آخه فقط نمیشه یه جای قضیه رو ...

عزیزم به اون خانوم هم گفتم. دوره ی اماده سازی سه ماه قبل از لقاحه. دوم با خیلی چیزای دیگه میتونه جبران کنه. اسفناج بروکلی تخم مرغ و خیلی چیزای دیگه منبع غنی کلسیم هستنبه نظرت کسی که به لبنیات حساسیت داذه چی میخوره؟

عزیزم من مجبورش نکردم رژیم غذایی بگیره خودش حتما میدونه چی به صلاحشه  من فقط چیزایی که میدونم و ...

می دونم خانومی . منم راهنمایی کردم این کارو خانوما نکنن همون گرمی بخورن خوبه لبنیات رو حذف نکنن

انشالا یهویی یه چیزی بشه . همونی که دلت می خواد بشه