2777
2789
عنوان

بعضی زنا

| مشاهده متن کامل بحث + 391 بازدید | 57 پست
دیگه حق نداری بابت این قانونای مزخرف بزنی تو سر جامعه و مردا برو اینارو به حکومت بگو

نزدم تو سر جامعه

ادعا داشتی حقوقی نداری گفتم داری اشتباه میکنی

انقدرم طلب کار نباشید از خانما

امروز دیگر بحث سیاست نیست، بحث شرف است....🇮🇷 جنگ طلبان وطن فروش ، دنیا بی شرفیتان را فراموش نخواهد کرد :)...میناب

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نزدم تو سر جامعهادعا داشتی حقوقی نداری گفتم داری اشتباه میکنیانقدرم طلب کار نباشید از خانما

من از هیچ خانمی طلب کار نیستم ولی من وقتی بمیرم اصلا دیم هزار میلیارد باشه به چه دردم میخوره تو بهش باهاش خونه بسازم یا ماشین بخرم باهاش

من از هیچ خانمی طلب کار نیستم ولی من وقتی بمیرم اصلا دیم هزار میلیارد باشه به چه دردم میخوره تو بهش ...

بحث رسیدن دیه به کسی نیست

بحث ارزشمند تر بودن جان بر اساس جنسیته و پرداخت دیه وقتی پای قتل وسطه

امروز دیگر بحث سیاست نیست، بحث شرف است....🇮🇷 جنگ طلبان وطن فروش ، دنیا بی شرفیتان را فراموش نخواهد کرد :)...میناب

الان بخواهم واست توضیح بدم باز میپری بهم

اولا درست صحبت کن

دوما توضیح بده البته مطمئنم توضیح درستی نداری چون هیچ توضیح منطقی ای وجود نداره برای این قوانین جنسیت زده

اولا درست صحبت کندوما توضیح بده البته مطمئنم توضیح درستی نداری چون هیچ توضیح منطقی ای وجود نداره برا ...

باید خیلی سطحی باهات صحبت کنم این چیزایی که دارم واست توضیح میدم قشنگ سه چهار سال پیش مردم بحثشو میکردن

تو دنیا هیچ زنی نیست بره فاضلاب تمیز کنه

صنایع حمل و نقل ماشین آلات خرید و فروش بازار برق و گاز و صنایع نفتی و اکثر کارهای سخت را مردا بر عهده میگیرند

هر زنی میتونه رئیس باشه و پشت میز بشینه ولی هیچ زنی نمیتونه تو معدن کار کنه و رفتگر باشه و فلان و فلان همین کارهایی که فکر میکنی بی ارزشه و کسایی انجام میدن که هیچ مدرکی ندارن مهم ترین کارها برای اداره ی کشوره کشور به این صنایع و خدمات نیاز داره نه به رئیس و منشی و فلان

واسه همینه همیشه مردا نقش بیشتری دراداره امور کشور دارند نه تنها در ایران بلکه در کل جهان

تو یه مصاحبه ترامپ یه زنه میگه چرا یه زن کمتر از یه مرد حقوق میگیره ترامپم میگه هر وقت تونستی مثل اون مرد کار کنی بعد حقوق برابر بخواه

باید خیلی سطحی باهات صحبت کنم این چیزایی که دارم واست توضیح میدم قشنگ سه چهار سال پیش مردم بحثشو میک ...

الان رفرنس و مولات شده ترامپ؟ خدایی؟

خب بزار یه چیزیم من بهت بگم

ما تو همین ایران خانمایی داریم که تو معدن کار میکنن و توسط همکارای مردشون مورد آزار و اذیت قرار میگیرن

خود صدا وسیما یه مصاحبه با خانم معدن کاری داشت که توسط همکارای مردش تا پای مرگ هم رفته

پس نمیتونی بگی خانما کارای سنگین رو نمیکنن

اگر آقایون اجازه بدن و احساس دزدیده شدن فرصت شغلی نکنن ، خانما هم میرن سراغ کارای سنگین

ضمنا چند درصد مردا کارای سنگین انجام میدن؟ چند درصدشون کارای نرمال و درحد پشت میز نشستن دارن؟

حرفات برای ۱۰۰ سال پیش مناسب بود نه الان

کاش بدونید اینکه حقوق زن پایمال میشه اشکال از قانونمونه نه شوهرامون والا من هرچی دیدم زنا رییس خونه ...

بعضی مردا خوبن که زناشون رئیس خونن ولی طرز فکر خرابشون چی

باید خیلی سطحی باهات صحبت کنم این چیزایی که دارم واست توضیح میدم قشنگ سه چهار سال پیش مردم بحثشو میک ...

این موضوعات دلیل نمیشه بگین حقوق مرد بیشتر از زنه چون خود دولت هم اجازه انجام این کارهارو به زن ها نمیده الان تو خیلی از کشورها زنها برابر مردها کار میکنن حتی ۱۰ برابر مردها نمیشه از این نظر تصمیم بگیریم و حقوق زن رو پایمال کرد هروقت یه مرد تونست سختی زنانگی رو تحمل کرد سختی نه ماه حمل بچه رو تحمل کرد بزرگ کردن شو تحمل کرد بعد بیاد حرف از مردانگی و حقوق زن بزنه اگر دقت کنین تو خیلی از کشور ها بخصوص آلمان زنان رتبه اول رو دارن چون کشور وابسته به زن هاست
ما زنها نباید گله کنیم وقتی جامعه ، دولت و دینمون مشکل داره و همه جوره پشت مرهاست خیلی چیزهای دیگه هست دوست ندارم بگم مجبورم نکنین

2829
2828
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز