2777
2789
عنوان

بعضی زنا

| مشاهده متن کامل بحث + 391 بازدید | 57 پست
الان ارثی نمونده والا با این وضع بعدشم نابغه من بمیرم دیم به زنم میرسه خودم میرم تو قبر😂باز کی سود ...

شاید شما ارث نداشته باشی

خیلیا دارن

دیه ی زن مجرد چطور؟ هووم؟

چرا باید ارزش جون یه خانم متخصص مغز و اعصاب نصف یه مرد لاابالی کارتون خواب باشه؟

امروز دیگر بحث سیاست نیست، بحث شرف است....🇮🇷 جنگ طلبان وطن فروش ، دنیا بی شرفیتان را فراموش نخواهد کرد :)...میناب

من فقط وفقط طرفدار مردهای خانواده خودممم نه مردهای دیگه

ولی خدایی بعضی ازخانوم ها ارزش طرفداری کردن ندارن

لعنت به پدرومادر اونی که درخواست دوستی میده اهای نربی خاصیت سایت درخواست نده

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دختره پیکمیه ـ..... وای از این جور زن ها متنفرم

خب بعضیهاشون هستن دیگه وا😐

شخصیت یک نفر چه ربطی به حق و حقوقش داره؟! چون شخصیت مزخرفی داره بیایم تایید کنیم که نه این شخصیت خوبی داره، فمنیست باشید، دفاع از حقوق زنان!!!!

"کویر خود ماندن و روئیدن از هیچ هنر هست🌱✨️"

شاید شما ارث نداشته باشیخیلیا دارندیه ی زن مجرد چطور؟ هووم؟چرا باید ارزش جون یه خانم متخصص مغز و اعص ...

خب توهم شوهرت دو برابر ارث میگیره دیگه چی میزنی

دیه زن مجرد میرسه به پدرش که همونطور که میگی کمه

دیه یه مرد هم میرسه به زنش کی میگی ۱۰ برابره

نه بابا ارث و دیه دوبرابر و حقوق اولیه ی زن دستتون باشه که حقی نیستچقدرررر ظلم شده بهتون اصلا باید د ...

ارثیه بین دختر و پسر برابر شده. قانون جدیده. خبر نداری؟!

زمانه بس که پلیدو پلشت و مسخره شد، عیارسنجی خورشید کار شب پره شد!

خب توهم شوهرت دو برابر ارث میگیره دیگه چی میزنیدیه زن مجرد میرسه به پدرش که همونطور که میگی کمه دیه ...

بخوام مجرد بمونم چی؟

حالیتون نمیشه ممکنه یکی اصلا نخواد ازدواج کنه؟

انقدر دنیاتون کوچیکه؟

دیه هم مهم نیست به کی میرسه

مهم وقتیه که یه مرد بی سروپا یه خانم پزشک متخصص رو به قتل رسوند خانواده ی خانم باید در به در دنبال طرف بودن و تازه دیه هم مرد رو میدادن تا اون مردک اعدام بشه

امروز دیگر بحث سیاست نیست، بحث شرف است....🇮🇷 جنگ طلبان وطن فروش ، دنیا بی شرفیتان را فراموش نخواهد کرد :)...میناب

ارثیه بین دختر و پسر برابر شده. قانون جدیده. خبر نداری؟!

کی برابر شد؟ کدوم ماده؟

جدیدا اعلام کردن. گوگل کن

سرچ هم کردم

همه جا تکذیبش کرده بودن

هیچ تغییری نکرده دوست عزیز همچنان دو برابره

بخوام مجرد بمونم چی؟حالیتون نمیشه ممکنه یکی اصلا نخواد ازدواج کنه؟انقدر دنیاتون کوچیکه؟دیه هم مهم نی ...

دیگه حق نداری بابت این قانونای مزخرف بزنی تو سر جامعه و مردا

برو اینارو به حکومت بگو

2829
2828
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز