2777
2789
عنوان

بعضی زنا

| مشاهده متن کامل بحث + 391 بازدید | 57 پست
صدا و سیما؟؟😂😂

بله صدا سیما

صدا سیمایی که طرف قوانین زن ستیز این مملکته و تا تونسته مردمو کوبیده هم نتونسته از این مورد چشم پوشی کنه

امروز دیگر بحث سیاست نیست، بحث شرف است....🇮🇷 جنگ طلبان وطن فروش ، دنیا بی شرفیتان را فراموش نخواهد کرد :)...میناب

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

الان رفرنس و مولات شده ترامپ؟ خدایی؟خب بزار یه چیزیم من بهت بگمما تو همین ایران خانمایی داریم که تو ...

ترامپ یکیه دنیاس واقعا گنگستره

حالا این یه نمونه تو ایران خانم هست اونم اگه باشه صدا و سیما هیچیش راست نیست واقعا صدا و سیما رو دنبال میکنی؟؟؟😂

بیشتر از ۵۰ درصد مردا

ترامپ یکیه دنیاس واقعا گنگستره حالا این یه نمونه تو ایران خانم هست اونم اگه باشه صدا و سیما هیچیش را ...

برو بابا نشستم با پسربچه بحث میکنم

جواب نداری ساکت شو اوکی؟

امروز دیگر بحث سیاست نیست، بحث شرف است....🇮🇷 جنگ طلبان وطن فروش ، دنیا بی شرفیتان را فراموش نخواهد کرد :)...میناب

نمیدونم چرا ندیدم من

شماها چیزی که به نفعتون باشه رو میبینید

دیگم ریپ نزن حوصله ی بحث با پسر بچه هارو ندارم

شماها چیزی که به نفعتون باشه رو میبینیددیگم ریپ نزن حوصله ی بحث با پسر بچه هارو ندارم

از فن های شیما کاتوزیان بچه تر داریم مگه😂

الان من هر چی بهت بگم تو باز حرف خودتو میزنی واسه همین حوصله نداشتم جوابتو بدم پهنیست

از فن های شیما کاتوزیان بچه تر داریم مگه😂الان من هر چی بهت بگم تو باز حرف خودتو میزنی واسه همین حوص ...

اولا من انقدر سرم شلوغ هست که فن کسی نباشم حتی یه ویدیو هم از این خانم ندیدم که بگم حرفاشو قبول دارم یا نه

ولی مشخصه شما نرا طرفدار آیسان و حامی تجاوزید

پهن روهم به تربیت خانوادگیت نسبت بده نه به یه حزب بزرگ از زنان ارزشمند که شماها خودتونو نابود هم بکنید به پاشون نمیرسید

الانم برو خوشحال باش یه فضایی هست تونستی باهام همکلام بشی چون تو زندگی عادی باید وقت ویزیت بگیری بیای دیدنم

ریپ بعدیتم بدون خوندن حذف میشه چون تا الانم زیادی وقت حرومت کردم بچه جون

اولا من انقدر سرم شلوغ هست که فن کسی نباشم حتی یه ویدیو هم از این خانم ندیدم که بگم حرفاشو قبول دارم ...

😂😂😂😂

دختر تو چقدر جو گیری

خیله خوب یه رشته قراضه پزشکی خوندی چرا به هر کی میرسی منتشو سرش میزاری

تو اصلا ایران نمون این جا جای تو نیست

اصلا کره زمین هم نمون تو خیلی ارزشمندی😂

الان ارثی نمونده والا با این وضع بعدشم نابغه من بمیرم دیم به زنم میرسه خودم میرم تو قبر😂باز کی سود ...

اگر مردی زنی رو بکشه برای اینکه اون مرد یعنی قاتل رو اعدام کنن خانواده ولی دم همون مقتول، باید پول دیه یا طناب دار یا همون مابه التفاوت دیه رو بدن درسته؟

چون دیه زن نصف مرده، و چون مرد نان آور خانوادست خب اگر زنی مردی رو بکشه بغیر اعدام باید دیه اون مرد روهم بده؟

چون قیمت جان یک مرد دو برابر جان یک زنه

اگر این مرد که گفته شده نان آور خانوادست و کشته شده یا درمورد قبلی که زنی رو کشته یعنی مردی که قاتله یا مقتوله چون نان اوره خانواده زن باید دیه بده اگر زن شاغل و نان آور یک خانواده بوده چی میشه؟

چون زن هم بالاخره نان آوره

زن مقتوله یا زن قاتل که خرجی خانواده رو میده حکمش چیه؟

و اگر اون مردی رو که این زن کشته مثلا معتاد و بیکار بوده که نه تنها خرج زندگی و خانواده نمیداده بلکه زنش یا خانوادش خرجیش رو میدادن ولی اون زن قاتل یا زن مقتول خرجی خانواده میداده بازم باید خانواده زن دیه بده؟

والا تو این دوره زمونه مرد اصلا حقوقی نمونده براش واسه همینه میایم از حقوق شما مراقبت میکنیم😂

حقهایی که شامل شما مردا میشه اینه که اختیار و اراده خودشون رو دارن ، همینطور اختیار جسمشون رو اختیار جسم و کارهای زن روهم دارن

حقه خروج از کشور، خروج از منزل، حق مسکن، حق طلاق که یک مرد ایرانی این حق بعض داده ضده هر وقت دلش بخواد بدون هیچ دلیلی زنشو طلاق بده فقط باید مهریه اش رو بده، نفقشم که اگر زن تمکین عام و خاص نکرده باشه بهش تعلق نمیگیره.

حق ولی دم و صاحب اختیار بودن پدر و ولایت بر فرزند که حتی اگر فرزندش رو بکشه اعدام نمیشه، ولی اگر مادر باشه اعدام میشه.

حتی برای بستری کردن و عمل فرزند تو بیمارستان امضای پدر میخوان نه مادر حتی زن اختیار جسم خودشم نداره امضای شوهر رو میخوان.

زن 6ماه بعد ندادن نفقه شوهر تازه حق شکایت داره ، ولی یک زن در شرع و قانون مجاز نیست 6ماه تمکین نکنه.

کشتن زن حین زنا توسط شوهر یا همون قتل در فراش، که شامل زن نمیشه حتی زن با علم بر زنای شوهر حق کشتنش رو نداره.

نگه داشتن حداد برای زن به مدت 4ماه، اگر باردار باشه 9ماه بعد فوت شوهر باید حداد نگه داره ،ولی مرد بعد خاک کردن زن میتونه بالافاصله ازدواج کنه که بهش بد نگذره اذیت نشه چون زندگی برای یک مرد در جریانه ولی برای یک زن نه.

نفقه و خرجی زن در مقابل تمکین عام و خاص

اونم در حد خوراک و پوشاک معمولی، یک سقف بالای سر در حد متعارف و بهداشت و درمان وسلام همین نه بیشتر.

اگر مرد از همسرش دور باشه شرع و قانون این اجازه رو بهش دادن صیغه کنه ولی زنش باید صبر پیشه کنه و زمانی که زن از نظر عاطفی و جنسی شاید درفشار و سختی باشه شوهرش مجازه اون سمت لذت ببره.

تجاوز زناشویی هم در شرع، دین، قانون ما اصلا وجود نداره.

جدیدا اعلام کردن. گوگل کن

در خصوص موضوع سهم الارث دختر و پسر ۱۴۰۴ و پاسخ به این پرسش که آیا سهم الارث پسر و دختر مساوی شده است؟ باید گفت که با وجود اصلاحات قانونی و تغییرات جزئی در روند محاسبه ارث، هنوز تفاوت هایی میان سهم الارث دختر و پسر وجود دارد و قانون جدید تنها برخی شرایط خاص را برای برابری بیشتر در نظر گرفته است، اما به صورت کامل سهم الارث میان دختر و پسر مساوی نشده است.

اولا من انقدر سرم شلوغ هست که فن کسی نباشم حتی یه ویدیو هم از این خانم ندیدم که بگم حرفاشو قبول دارم ...

اره من نر بیکارم که اینجام

اصلا همه کسایی که اینجان بیکارن والا توهم از من بیکار تری فقط دانشجویی😂 دکتر سمیعی

2829
2828
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز