2777
2789
عنوان

بچه خواهرم کِرِم خورده

396 بازدید | 22 پست

۵ ماهشه ما حواسمون بهش نبود این رفته دستشو برداشتهکرده تو قوطی کرم شیر الاغ بعد دیدیم دستشو و لباش کرمی ان

دهنش بوی کرم میده فک کنم خورده ازش

نکنه چیزیش بشه نگرانشیم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فک نکنم چیزیش بشه زیاد نخورده زود فهمیدید احتمالا

هر کس نظری داره و فلسفه ای اگه با فلسفه و نظر شخصی من مخالفی تعارض نکن چون کم پیش میاد نظرمو عوض کنم زندگی خیلی چیزا یادم داد فهمیدم عشق فقط خداست

اااای جااانم،تصورش کردم چه بااامزه بود😍

معمولاً نوزادا زیر نظر دکتر هستن یه مشورت کن با دکترش

خجالت.....ضرر نداره تفریحی بکشید🤞🤞سر "افعی"و سر "شیخ"بکوبید به سنگ،،که در آن زهر و در این اوهام است.

دکتر ببرید مسموم نشه

مادرش رفته سر کار اینو گذاشته ما ازش نگهداری کنیم تا بیاد

یه لحظه حواسمون بهش نبود رفته کرم خورده

به مادرم میگم بیا به مادرش بگیم ببریمش دکتر میترسه بهش بگه داره برا بچه گریه میکنه

مادرش رفته سر کار اینو گذاشته ما ازش نگهداری کنیم تا بیادیه لحظه حواسمون بهش نبود رفته کرم خوردهبه م ...

نه عزیزم نگران نباشین. یکی دو روزه از بدنش دفع میشه

یا رب تو چنان کن که پریشان نشوم/ محتاج برادران و خویشان نشوم/ بی منت خلق خود مرا روزی ده/ تا از در تو بر در ایشان نشوم

نه هیچی نمیشه

ای خدا اخه چه زود شروع کرده به خراب کاری هنوز پنج ماهشه 😍😍😍

۱۴۰۲/۵/۱۳.......☘️☘️☘️ای انکه دوست دارمت اما ندارمت 😔🥀   برسینه میفشارمت، اما ندارمت😔🥀   ای آسمان من که سراسر ستاره ای 😔🥀   تا صبح میشمارمت، اما ندارمت😔🥀  در عالم خیال خودم چون چراغ اشک 😔🥀  بر دیده میگذارمت، اما ندارمت😔🥀  میخواهم ای درخت بهشتی، درخت جان 😔🥀  در باغ دل بکارمت، اما ندارمت😔🥀  میخواهم ای شکفته ترین مثل چتر گل 😔🥀 بر سر نگاه دارمت، اما ندارمت 😔🥀