2777
2789
عنوان

به راهنمایی نیاز دارم

98 بازدید | 10 پست

من واقعا حس می کنم بی عرضه هستم برای کاری و پول دراوردن

و اینکه هر رشته ای که میزنم معایب داره مثلا رشته کامپیوتر میگن اموزشش کامل نیست باید خارج از دانشگاه یاد گرفت یا رشته تجربی مثلا پرستاری سخت پزشکی طولانی و.....

من نمیدونم باید چیکار کنم به چیزی علاقه ندارم ولی دوست دارم برم دانشگاه و شاغل شم

از یک طرف دیگ دیدم میگن دختر لیسانس داشته باشه بهتره تا دیپلم

ولی نمی فهمم اگه قراره بیکار باشی اخرش چه فرقی داره

کلی حرف دارم کسی ندارم باهاش حرف بزنم راهنماییم کنه

...

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تاپیک تعطیل شد اینجا میگم دوست عزیز

آدمای بد نه

خانم هایی که از حرف همسرشون سرپیچی میکنن

بله دقیقا

زن رو درحد بچه و همسر رو درحد بزرگ سال و بالغی در نظر گرفتن که میتونه مثل بچه تنبیهش کنه و کتک بزنه هرچند کم

حرفی ندارم واقعا

تاپیک تعطیل شد اینجا میگم دوست عزیزآدمای بد نهخانم هایی که از حرف همسرشون سرپیچی میکننبله دقیقازن رو ...

درست گفت سرکشی و طغیان بعد بنظرم اومد اگه یک مردی واقعا مسلمون باشه ادم خوبی باشه طبیعتا کارش نباید به هیچ عنوان اشتباه انجام بده انوقت شرایط فرق میکنه

بعد اگه همچین ادمی با همین شرایط یک زنی داشته باشه سرکش باشه یعنی میشه همون ادم بد

نه اینکه یک زن مسلمون باشه کاری هم که مخالفت میکنه مخالفت بجایی باشه

نه ببین منظورم اینکه تنبیه انواع و اقسام داره نه که بچه بگه هست

خب م

وقتی دونفر خیانت میکنن مجازات داریم از دیدگاه عقلانی حتی وفتی هم که مرد نفقه زن نده یا خیانت کنه یا هر رفتار دیگ اونم مجازات میشه

برای هر دو طرف

بعدم اکثر خانوما به مرد نمی تونن چیزی بگن چون اکثرا می ترسن از حقشون دفاع کنن

ممنون که جواب دادید💙

...

درست گفت سرکشی و طغیان بعد بنظرم اومد اگه یک مردی واقعا مسلمون باشه ادم خوبی باشه طبیعتا کارش نباید ...

راستش در توانم نیست توضیح بدم بیشتر

برای همه ی حرفاتون صحبت دارم ولی الان واقعا توانشو ندارم

موفق باشید