2777
2789
عنوان

استاد عقده ای🥲

70 بازدید | 6 پست

بچه ها من ترم ۹ ام و حتی اضافه بر نیمسال موندم دانشگاه و کلی این ترم جریمه شهریه ترم اضافه دادم. یه درسی ام دارم درباره کامپیوتر. استادش به شدت عقده ای،این درس یه واحد عملیه،یه واحد نظری. استادم فقط بخش عملی رو میبینه😕اول گفت ۷ نمره کتبی. ۷ نمره تشریحی. ۶ نمره میانترم. حضور در کلاسم تاثیر داره

درسشم خیلی سخته کامپیوتره ولی همش ریاضیه و منم ریاضیم ضعیفه. هر چی بلد بودم از ۲۰ روز قبل نوشتم فیلم گرفتم واسش فرستادم میگه ناقصه دوباره بفرست،حتی نصف نمره ام نداد. و میگه هر کی هم تا فردا شب دوباره نفرسته میندازمش و نمره میانترم و کتبی رم اصلا تاثیر نمیدم. بهشم پیام دادم که من ترم آخرمه ۲۰ ملیون فقط همین یه ترم دادم و کنکور ارشدم دارم دیگه نمیتونم ترم ۱۰ بیام واسه یه درس،حداقل ۱۳ نمره امتحان میانترم و کتبی رو بهم بده بازم تکرار کرد دوباره فیلم بفرست. حالا فردا میخوام بهش زنگ بزنم. بنظرتون بدم مادرم باهاش صحبت کنه تاثیری داره یا همون خودم باها صحبت کنم؟

آخه میگم شاید حرف والدین بهتر تاثیر بزاره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نده والدین مگه بچه ایخودت حرف بزنواای خدا لعنت کنه استادای زبون نفهموکم استرسو فشار داریم اینام شدن ...

اصلا امروز اینقدر شوک بهم وارد شد😂اول که گفتن امتحانا دانشگاه مجازیه و بعد تکذیب کردند😂بعدم این استاده اومده میگه کار عملی انجام ندید میوفتید. یعنی از استرش همه مژهامو کندم🥲