2777
2789
عنوان

فکر منفی

133 بازدید | 17 پست

خانمها من همش فکرها منفی دارم همش فکر میکنم قراره بمیرم یا سکته کنم ...خیلی این فکرها مننو آزار میدن.چکار کنم.29 سالمه دوتا هم بچه کوچک دارم. قرص اعصاب هم میخورم بخاطر استرس و ترس شدید که داشتم.البته این فکرها خیلی خیلییییی  اذیت میکنه متو

الا بذکر الله تطمئن القلوب

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگر خودت نتونستی این افکار منفی رو از خودت دور کنی حتما و حتما نیاز به مشاور داری عزیزم

چیزی که کلی میتونم بهت بگم اینه که به اتفاقات خوب فکر کن به اینکه دیگران شاد و موفق و ... بودن یا هستن چرا شما نباشی؟ افکار بد رو از خودت دور کن

موریانه ها حرامتان این تن که میخورید پر از حسرت های شیرین بود   
دوستان راهنمایی کنید منو 

بهترین راهنمایی رفتن پیش یک روانکاو هست 

اون ریشه تمام افکارتو از ذهنت میاره بیرون و درمان میشی انشاء الله 

این بحث خیلی تخصصیه اینجا کسی نمی تونه کمکت کنه

💃🏼شاهزاده پاپی 🧚🏻‍♀️

ضمنا اینکه چرا کسی تو تاپیک نمیاد فکر میکنم یک علتش معروف نبودنت باشه و علت بعدی پرشدن سایت از بچه ها و علت بعدیش هم علاقه عمده کاربرا به بحث های عمومی و سرگرم کننده.

منم هر وقت تاپیک میزنم راهنمایی میخوام دو سه نف بیشتر نمیان

ضمنا اینکه چرا کسی تو تاپیک نمیاد فکر میکنم یک علتش معروف نبودنت باشه و علت بعدی پرشدن سایت از بچه ه ...

اخه پارسال عضو شدم کاربری مو یادم رفته بود اچند روزه یکی دیگه ساختم.چکار کنم معروف شم

افسردگي داري خودتو سرگرم كن  قرص بيخودي نخور بروپيش مشاوري كه نبندت به قرص

اره ولی تا سرگرم میشم خوبم همین که بیکار میشم میاد سراغم 

اگر خودت نتونستی این افکار منفی رو از خودت دور کنی حتما و حتما نیاز به مشاور داری عزیزم چیزی که کلی ...

خیلی ممنون.بخاطر  این افکار منفی مدام در حال پیدا کردن ذکر یا دعا هستم که سالم بمونم 

اخه پارسال عضو شدم کاربری مو یادم رفته بود اچند روزه یکی دیگه ساختم.چکار کنم معروف شم

والا باید همیشه آنلاین باشی و تو بیشتر تاپیک ها نظر بذاری و دوست پیدا کنی و یه عده رو طرفدار خودت کنی و اینکه خودتم زیاد تاپیک بزنی