2777
2789
عنوان

رمان عاشقانه

85 بازدید | 5 پست

رمان که پسره یا دختر شکست عشقی خورده باشن و بعد عاشق هم شن بگین مث رمان زمستان داغ یا همخونه باشن

انقد بدی زیاد شده که اگه کسی بهمون بدی نکنه فکر میکنیم در حقمون خوبی کرده🧑🏼‍🦯شخصیت منو با برخوردم اشتباه نگیر… شخصیت من چیزیه که من هستم… اما برخورد من بستگی داره به اینکه تو چی باشی…️ 

تو این ژانری که میگی همسایه رو بخون ولی پیشنهاد میکنم مگس و تیمارستانی ها رو حتما بخونی

میشه یکم از داستان تیمارستانی رو بگی

انقد بدی زیاد شده که اگه کسی بهمون بدی نکنه فکر میکنیم در حقمون خوبی کرده🧑🏼‍🦯شخصیت منو با برخوردم اشتباه نگیر… شخصیت من چیزیه که من هستم… اما برخورد من بستگی داره به اینکه تو چی باشی…️ 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

میشه یکم از داستان تیمارستانی رو بگی

ژانرش عاشقانه و طنز هست

ولی در رابطه با یه دختری هست که چون خانوادش فکر میکنن از نظر روانی مشکل داره تیمارستان بستری میشه و اونجا با یه پسر دیگه ای که تو تیمارستانه اشنا میشه و داستان ادامه پیدا میکنه

دیگه نمیگم که اسپویل نشه😂 ولی طنز و عاشقانه هست هم این هم مگس و واقعا تو این رمانای ابکی اینترنتی این دو تا به نظر من خیلی قلم قوی ای داشتن

ژانرش عاشقانه و طنز هستولی در رابطه با یه دختری هست که چون خانوادش فکر میکنن از نظر روانی مشکل داره ...

الان نمیدونم کدوم یکی رو بخونم😂