2777
2789
عنوان

رسیدن به معشوق

46 بازدید | 3 پست

سلام خانوما من یه مشکلی دارم منو یه اقایی چند ساله همو میخوایم از اولم خانواده و همه درجریانن ولی خب موندیم درسمون تموم شه ایشون بره سربازی و... اما من دیگ خسته شدم و تو یه شهر هم نیستیم این بیشتر داره اذیتم میکنه همش کلافم از خونه بیرون نمیرم دلم میخواد فقط با اون وقت بگذرونم که خب نیست ماهی سه روز فقط میبینمش حالا مشکل من اینه که انگار جلو نمیره که ما به خواستگاریو ازدواج برسیم همش پلنشو میچینیم نمیشه یا یکی میمیره یا جنگ میشه یا کار اون بهم میخوره الانم که مامانش گفته یکم بذارید زمان بگذره ما خودمونو جمعو جور کنیم اومدم ازتون کمک بگیرم خواهرانه دوستانه بگید چیکار کنم بعضی جاهای دیدم راجب شمع تراپی ولی واقعا سر در نمیارم یه سری جاهام چند تا نذر دیدم ولی نمیدونم کدوم خوبه میشه کمکم کنید لطفا

ان شالله بهم برسید ولی نذار این دوره زیاد طولانی بشه چون معمولا وقتی دوره آشنایی دوستی طولانی میشه بعد به مشکل و جدایی میخوره بهش بگو هر طور شده بیان جلو یه عقد خونده بشه بینتون بعد بقیه مراسمات و عروسی لاقل بمونه برای بعدش که اونا خودشونو تااونموقع جمع و جور کنن

واقعا از اینکه همش گریه میکنم اینکه انگار همیشه یه جای خالی حس میکنم خسته شدم از اینکه نمیدونم جواب خانوادرو بدم خسته شدم دلم معجزه میخواد از صبر کردم خسته شدم حس میکنم هرچی من میرم سمت این اتفاق اون انگار دور میشه میره

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ان شالله بهم برسید ولی نذار این دوره زیاد طولانی بشه چون معمولا وقتی دوره آشنایی دوستی طولانی میشه ب ...

گفتم عزیزم ولی خب من فقط میتونم بگم دیگ کاری از دستم بر نمیاد طرف مقابلمم میگ تو صبر کن من درست میکنم ولی واقعا صبر اصن دیگ انگار در من تموم شده