لالايي مدیر عضویت: 1396/06/05 تعداد پست: 1585 عنوان گردن گرفتن نوزاد كمكم كنيد | مشاهده متن کامل بحث + 52064 بازدید | 92 پست خانوما توروخدا كمكم كنيد كسي بوده بچش تا اين سن گردن نگيره؟خيلي نگرانم دخترم همش سرش شل و افتادست دلارامي كه داري دل بر او بند/دگر چشم از همه عالم فرو بند 1397/02/18 | 12:47 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
لالايي مدیر استارتر عضویت: 1396/06/05 تعداد پست: 1585 عصب محیطیش درگیره مشکل نوروپاتی sma براي سلامتيش صلوات ميفرستم عزيزم قوي باش هيچي تو اين دنيا بدون چاره نيست دلارامي كه داري دل بر او بند/دگر چشم از همه عالم فرو بند
rain1025 عضویت: 1398/09/17 تعداد پست: 934 لطفابرابچه من هم دعاکنیددیروزدکترگفت که بچم فاربرداره دومین بچه توایران که فاربرداره😭😭😭😭 به حکمتش دل بسپار!!!!
لالايي مدیر استارتر عضویت: 1396/06/05 تعداد پست: 1585 لطفابرابچه من هم دعاکنیددیروزدکترگفت که بچم فاربرداره دومین بچه توایران که فاربرداره😭😭😭😭 از ته قلبم همین لحظه از خدا خاستم به داد تو و بچت برسه بخدا اشک تو چشمامه😔 دلارامي كه داري دل بر او بند/دگر چشم از همه عالم فرو بند
rain1025 عضویت: 1398/09/17 تعداد پست: 934 ممنون عزیزم بچم داره تودستام جون میده خداخودش رحم کنه. به حکمتش دل بسپار!!!!
mersanaaaayemaman عضویت: 1399/03/31 تعداد پست: 154 سلام عزیزم خوبی،بچه اتون گردن گرفت،چه مشکلی داشت که بردی متخصص مغز سلام خوبین بچتون ماشاالله دیگه الان باید بزرگ شده باشه گردن گرفت؟،چند ماهگی
hhhhh6 عضویت: 1399/03/26 تعداد پست: 621 ميذارم اما بچه م نميتونه سرشو بالا بياره صورتش قرمز ميشه خدا مامانشو بكشه نبينه اين روزو😭 سلام عزیزم بچت خوب شد و اینکه چندماهگی خوب شد؟
لالايي مدیر استارتر عضویت: 1396/06/05 تعداد پست: 1585 سلام عزیزم بچت خوب شد و اینکه چندماهگی خوب شد؟ سلام عزيزم نترس خوب خوبه الهي شكر من حساس بودم دلارامي كه داري دل بر او بند/دگر چشم از همه عالم فرو بند
hhhhh6 عضویت: 1399/03/26 تعداد پست: 621 سلام عزيزم نترس خوب خوبه الهي شكر من حساس بودم سلام عزیزممیشه بگی بچت چندماهگی گردن گرفت و اینکه دکتردارو چیز بهت داد یا نه؟
hhhhh6 عضویت: 1399/03/26 تعداد پست: 621 اره نترس منم دخترم خیلی دیر گردن گرفت به چشم همه اومد هزار نفر گفتن دیر شده دیر هم راه رفت اما الان ... عزیزم چندماهگی کامل گردنگرفت میشه بگی گردن نگرفتنش چ جوری بود یعنی شل ولق بود؟
لالايي مدیر استارتر عضویت: 1396/06/05 تعداد پست: 1585 عزیزم چندماهگی کامل گردنگرفت میشه بگی گردن نگرفتنش چ جوری بود یعنی شل ولق بود؟ عزيزم خيلي دير ولي يادم نمياد چندماهه بوددختر من اصلا ٤ دست و پا هم نرفت ولي الان ي بچه كاملا نرمال دلارامي كه داري دل بر او بند/دگر چشم از همه عالم فرو بند
hhhhh6 عضویت: 1399/03/26 تعداد پست: 621 عزيزم خيلي دير ولي يادم نمياد چندماهه بود دختر من اصلا ٤ دست و پا هم نرفت ولي الان ي بچه كاملا نرما ... دارویی براش مصرف کردی ک خوب شد میشه راهنماببم کنبد چون گردن لچم خیلی شله اصلا نمیتونه ثابت نگهش داذه میشه راهنماییم کنید خیلی نگرانم .خیلی دیر گردن گرفت منظورت ب ماع بود یا به سال بعنی یک سالگی گردن گرفت؟
لالايي مدیر استارتر عضویت: 1396/06/05 تعداد پست: 1585 دارویی براش مصرف کردی ک خوب شد میشه راهنماببم کنبد چون گردن لچم خیلی شله اصلا نمیتونه ثابت نگهش داذه ... نه هيچي استفاده نكردم نه قبل ي سال گردن گرفتبچت چند ماهه ست عزيزم؟كدوم شهري؟ببرش ي متخصص چكاپش كنه دلارامي كه داري دل بر او بند/دگر چشم از همه عالم فرو بند
hhhhh6 عضویت: 1399/03/26 تعداد پست: 621 نه هيچي استفاده نكردم نه قبل ي سال گردن گرفت بچت چند ماهه ست عزيزم؟ كدوم شهري؟ببرش ي متخصص ... بچم ۵ماهشه دوقلو دارم یه قلم سفته گردنش یه قلم گردنش خیلی شل ولقه خیلی نگرانم