2777
2789
عنوان

گردن گرفتن نوزاد كمكم كنيد

| مشاهده متن کامل بحث + 52053 بازدید | 92 پست

[QUOTE=58652105]منم ديگه حالم بهم ميخوره از اين خرافاتا.... علم رو ميذارن كنار، ميپرن تو خرافه[/QUOQUOTE

والا ی جا راجب جادو هم نوشته بودن اصلا نگرفتم منظورشون چیه. ...

🌺اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَ عَجِّلْ فَرَجَهُم🌺

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ببخشید بچه منم ۳ ماه و چهار روزس  هنوز گردن نگرفته یه مشکلاتیم اوایل داشت که  متخصص مغ ...

سلام عزیزم خوبی،بچه اتون گردن گرفت،چه مشکلی داشت که بردی متخصص مغز 

خدای من...این روزها دائما متوجه استجابت دعاهایم می‌شوم..شکر من کجا و بزرگی این نعمات کجا؟خدایا باز مثل همیشه شرمنده ام...من کجا و این همه لطف و محبت کجا؟شکر من کجا می‌تواند ذره ای از این نعمت‌های تو را جبران کند؟فرزندم جان مادر....درست زمانی که بین همه ی اگر ها و باید و شاید ها و چون ها و چرا هامصصم می شوی بنشینی بر سر سجاده ی مهرش و از خدا نام مادر را التماس کنی ....و بعد خدا منتش را ... نعمتش را.... در حقت تمام کند و نام زیبای مادر را برازنده ی باقی اسمت کند قصه ی روزهای تنهاییت تمام می شود یکی می آید که تو،  به لطف بودنش بهترین حس ها را تجربه می کنی و به ضمانتش وامِ مادرانگی می گیری...خودت را از دفتر اولویت هایِ خودت، داوطلبانه خط می زنی .... بند بند وجودم...یادت بماند که همه ی این ها خستگی دارد ... نگرانی دارد...اما....این حس به همه دنیا می ارزد...با تمام وجودمون منتظرت هستیم کنجد کوچولوی مامان و بابا...خدایا به حق شهدای کربلا دامن همه دوستام و سبز کن
ميذارم اما بچه م نميتونه سرشو بالا بياره صورتش قرمز ميشه خدا مامانشو بكشه نبينه اين روزو😭

سلام عزیزم اگه پیاممو میخونی بهم از بچت بگو.گردن‌گرفت؟چن ماهگی؟پسرمن ۲۰ام سه ماهش میشه دکترگفت‌گردنش اونجور ک باید سفت بشه نشده

خدایا مرسی که صدای قلب نی نیمو بهم هدیه دادی خودت حفظش کن خدای مهربونم❤😙الهی شکرت
سلام عزیزم اگه پیاممو میخونی بهم از بچت بگو.گردن‌گرفت؟چن ماهگی؟پسرمن ۲۰ام سه ماهش میشه دکترگفت‌گردنش ...

سلام عزيزم خوندم پيامتو بله گردن گرفت اما دير 

دير هم راه رفت اما ماشاالله هوش و زبونش عاليه 

نگران نباش دركت ميكنم

دلارامي كه داري دل بر او بند/دگر چشم از همه عالم فرو بند
سلام عزيزم خوندم پيامتو بله گردن گرفت اما دير  دير هم راه رفت اما ماشاالله هوش و زبونش عاليه&n ...

چند ماهگی گردن گرفت؟بچه شماهم سرش حالت خربزه ای بود؟پسرمن سرش بزرگتراز حدمعمول هس به گفته دکترش دور سرش آب هست‌انقددلم میگیره براش ولی حالا سپردم دست خدااااا..

خدایا مرسی که صدای قلب نی نیمو بهم هدیه دادی خودت حفظش کن خدای مهربونم❤😙الهی شکرت

سلام بچم چهارماه ونیمشه اصلا گردن نمی گیره همه ازمایشات وسی تی دادم خوب بوده نوارعصب عضله دادم مشکل داشته کسی بااین خصوصیات هسته بعدا بچش گردن نگه داشته باشه؟

به حکمتش دل بسپار!!!!
سلام بچم چهارماه ونیمشه اصلا گردن نمی گیره همه ازمایشات وسی تی دادم خوب بوده نوارعصب عضله دادم مشکل ...

اره نترس منم دخترم خیلی دیر گردن گرفت به چشم همه اومد هزار نفر گفتن دیر شده دیر هم راه رفت اما الان نزدیک دوسالشه همه چیش نرمال

کاملا درک میکنم حس و حالتو 

اصلا نترس

دلارامي كه داري دل بر او بند/دگر چشم از همه عالم فرو بند