خانما یه مشورت بهم بدین ...من تحصیلات خوبی دارم ولی بخاطر زندگیم مجبورم نرم سرکار فعلا از اونور خیلی انرژی و حس ششم بالا دارم و دعاو قدرت دستام زیاده ...اینو قبلا نمیدونستم چندماهی میشه متوجه انرژیم شدم...اصلا اهل ف.ال و دعا هم نبودم یکبار بع پیشنهاد یک دوست ف.ال گرفتم تو ف.الم گف قدرت عجیبی داری و کلی چیز گف ک ورا انقد انرژی داری کم کم کنجکاو شدم رفتم سرچ کردن فهمیدم اره یجورایی توانایی دارم ولی تا الان خاموش بوده...الان ب ذهنم زد به کسایی که نیاز دارن از انرژیم بدم و کمکشون کنم و بابتش پول بگیرم چون هم انرژیم میره و خیلی وقت میزارم هم واقعا چیز عجیبیه حس هام و هم پولشو نیاز دارم بنظرتون پول گرفتن بابتش حرامه؟؟یا کلا شروع این کار حرامه ؟
ببین من نماز میخونم روزه میگیرم ولی حجاب رعایت نمیکنم حق کسی ضایع نکردم کاری ب کسی ندارم حتی هفته ها بیرون نمیرم از خونه اهل دعا و ج.ادو جن.بل نبودم و نیستم حتی قرانم نمیخونم نیروهام از این دوتا نیست از کائنات از انسانها قدرت میگیرم و تازه متوجهش شدم...
منم دوست دارم یاد بگیرم به نظرم علمشو باید یادم بگیری
منم پیش یکی رفتم که کارای متافیزیک انجام میداد بهم گفتن انرژیت زیاده و جن هم داری ولی من تا حالا حسش نکردم یعنی بچه بودم اره داشتم ولی الان کمرنگه انگار محوه
نمی دونم چه طور روشنش کنم
من یک مادرکودک بیش فعالم ،کاش همه ی ماماناو اونایی میخوان مامان بشن تاپیکم بخونن { بیش فعالی }