2777
2789
عنوان

من انرژی دارم

108 بازدید | 20 پست

خانما یه مشورت بهم بدین ...من تحصیلات خوبی دارم ولی بخاطر زندگیم مجبورم نرم سرکار فعلا از اونور خیلی انرژی و حس ششم بالا دارم و دعاو قدرت دستام زیاده ...اینو قبلا نمیدونستم چندماهی میشه متوجه انرژیم شدم...اصلا اهل ف.ال و دعا هم نبودم یکبار بع پیشنهاد یک دوست ف.ال گرفتم تو ف.الم گف قدرت عجیبی داری و کلی چیز گف ک ورا انقد انرژی داری کم کم کنجکاو شدم رفتم سرچ کردن فهمیدم اره یجورایی توانایی دارم ولی تا الان خاموش بوده...الان ب ذهنم زد به کسایی که نیاز دارن از انرژیم بدم و کمکشون کنم و بابتش پول بگیرم چون هم انرژیم میره و خیلی وقت میزارم هم واقعا چیز عجیبیه حس هام و هم پولشو نیاز دارم بنظرتون پول گرفتن بابتش حرامه؟؟یا کلا شروع این کار حرامه ؟

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

حرامشو نمی دونم

ولی به نظرم بدون پول کمک کنی بهتره

اگر دوست داشتی بگو بدن دردای چند ساله ی من برا چیه ؟

من یک مادرکودک بیش فعالم ،کاش همه ی ماماناو اونایی میخوان مامان بشن تاپیکم بخونن { بیش فعالی }
خودت آدم معتقدی هستی..؟

ببین من نماز میخونم روزه میگیرم ولی حجاب رعایت نمیکنم حق کسی ضایع نکردم کاری ب کسی ندارم حتی هفته ها بیرون نمیرم از خونه اهل دعا و ج.ادو جن.بل نبودم و نیستم حتی قرانم نمیخونم نیروهام از این دوتا نیست از کائنات از انسانها قدرت میگیرم و تازه متوجهش شدم...

ما یدونه تو فامیل دور داشتیم خیلی هم پول به جیب زد بابت اینکارولی الان که بعد چندین سال دیدمش اسکیزو ...

خب ببین میگن انرژی رو زیاد استفاده کنی میزنه بدنت نابود میشه منم میترسم حتی گفتم انجام بدم ب قیمت جونمه...خیلی کم باید استفاده بشه

منم دوست دارم یاد بگیرم به نظرم علمشو باید یادم بگیری

منم پیش یکی رفتم که کارای متافیزیک انجام میداد بهم گفتن انرژیت زیاده و جن هم داری ولی من تا حالا حسش نکردم یعنی بچه بودم اره داشتم ولی الان کمرنگه انگار محوه

نمی دونم چه طور روشنش کنم

من یک مادرکودک بیش فعالم ،کاش همه ی ماماناو اونایی میخوان مامان بشن تاپیکم بخونن { بیش فعالی }
ببین من نماز میخونم روزه میگیرم ولی حجاب رعایت نمیکنم حق کسی ضایع نکردم کاری ب کسی ندارم حتی هفته ها ...

منم عین تو ام

منم دوست دارم یاد بگیرم به نظرم علمشو باید یادم بگیری منم پیش یکی رفتم که کارای متافیزیک انجام میداد ...

اره ولی خیلی میترسم تا الان برا خودم فقط تست کردم حالا خواهرم میگف برا منم انجام بده

اره ولی خیلی میترسم تا الان برا خودم فقط تست کردم حالا خواهرم میگف برا منم انجام بده

مثلا چی کار میکنی

می تونی توضیح بدی که منم رو خودم ازمایش کنن

ببینم چه طوریه