2777
2789
عنوان

نماز خونا بیایین همگی بدویین

451 بازدید | 64 پست

اونایی ک همیشه نماز میخونین...

یه سوال دارم ازتون

من همیشه هروقتتت که شروع کردم به نماز خوندن بعد از یه مدت ول کردم

به هزار دلیل

مثلا من دندونام هرچند وقت ی بار درد میگیره دندون درد داشته باشم نمیخونم

ناراحت باشم نمیخونم

خونه کثیف باشه نمیخونم

عصبانی باشم نمیخونم و...

چیکار کنم که مداومت داشته باشم؟

دعای خاصی هست؟ کاری باید انجام بدم؟؟؟

راستی من اصلا حوصله ندارم بعد نماز دعا کنم خونمونم انقد سروصدا هست اعصابم خورد میشه نمیدونم مشکل از منه شاید که نمیتونم تمرکز کنم 😭

از هیتلر پرسیدند، پست ترین انسانها کیستند؟! گفت : کسانی هستند که در تصرف کشور هایشان با من که بیگانه بودم همکاری کردند، چون وطن مادر است وآنها زمینه سازی کردند تا من بر مادرشان مسلط شوم! جنگ نرم به مراتب مرگبارتر از جنگ سخت است، چون در جنگ نرم دشمن با نقاب دوست تیشه به ریشه میزند رسانه قدرت این را دارد که ناجی را جلاد و جلاد را ناجی نشان دهد مردمی که از تاریخ درس عبرت نگیرند، سزاوارند که روی بی رحم تاریخ دوباره بر انان تکرار شود.

این دو عزیز تاپیک نماز دارن چک کنید 🌹

@مینای_بهاری

@ظهور313

یاعلی بردشمنات لعنت👉اگه حاجت داری بگو خدایا لطفا به بزرگی خودت و به حرمت ۱۴معصوم و حرمت شهید ابراهیم هادی وشهید حاج سعیدسامانلو حاجتمو بده بعدش برای سلامتی وظهور امام زمان و حاجت روایی خودت۵۰۰صلوات هدیه کن به ۱۴ معصوم و دو شهید عزیز ۴۰ روز هم پشت سرهم سوره واقعه بخون براشون زیارت عاشورا و سوره یاسین هم میتونی بخونی .صدا بزن مشکلتو بگو بخواه دعات کنن، شکر خدا خیلی ها با این توسل حاجت روا شدن اگه حاجتت شرعی باشه و خدا صلاح بدونه روا میشه😍 نذر واسه شهدا هیچ اشکالی نداره تو مذهب شیعه توسل کردن جایز هست چون شهدا درجه ایمان و تقواشون زیاده ،نزد خدا مقام شفاعت دارن ،طبق آیه قرآن زنده هستن ،خدا به حرمت دعاشون حاجت میده .شهدا فقط واسطه هستن دعامون میکنن حاجت اصلی رو خدا میده😊این نذرهم عالیه به نیت حل مشکلت صدقه بدی واسه سلامتی آقا امام زمان و ازشون بخوای دعات کنن.بزن رو اسم کاربریم اولین تاپیکمو بخون پراز اسکرین و کامنت حاجت روایی هست کسانی که حاجت روا میشن خبر میدن ،کامنتاشونو کپی میکنم واسه دلگرمی تو تاپیک.راستی کتاب سلام بر ابراهیم رو دانلود کن بخون عالیه درباره شهید هادی هست😊اینهایی هم که میان میگن توسل به شهدا شرک ،گناه وبدعت هست فقط ازخدا بخواین ، شیعه نیستن از عمد علیه توسل کردن میگن !حالا که تا اینجا اومدی لطفا به نیت سلامتی وظهور آقا امام زمان صلوات بفرست.الهی خدا به بزرگی خودش و به حرمت ائمه و شهدا حاجت دلتو بده و شماهم مثل بقیه تاپیک بزنی و صدام کنی خبر خوش حاجت روایی بدی یاعلی .

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

این دو عزیز تاپیک نماز دارن چک کنید 🌹@مینای_بهاری @ظهور313

ممنونم

از هیتلر پرسیدند، پست ترین انسانها کیستند؟! گفت : کسانی هستند که در تصرف کشور هایشان با من که بیگانه بودم همکاری کردند، چون وطن مادر است وآنها زمینه سازی کردند تا من بر مادرشان مسلط شوم! جنگ نرم به مراتب مرگبارتر از جنگ سخت است، چون در جنگ نرم دشمن با نقاب دوست تیشه به ریشه میزند رسانه قدرت این را دارد که ناجی را جلاد و جلاد را ناجی نشان دهد مردمی که از تاریخ درس عبرت نگیرند، سزاوارند که روی بی رحم تاریخ دوباره بر انان تکرار شود.

عزیزم نمازخواندن سختی داره وگرنه راحت بود همه میخوندن

به این فکر کن که هربار میخونی خدا داره دعوتت میکنه بیای پیشش

باخدا باش و پادشاهی کن...بی خدا باش و هرچه خواهی کن
بخون دیگه هر جوری بود. خیلی به کیفیت فکر نکن

کمالگرام یخورده

ممنونم

https://www.ninisite.com/discussion/topic/14151309/عاشقان-خدا-دورهمی-نماز-خونا-شروع-نماز-و-نماز-اول-وقت

یاعلی بردشمنات لعنت👉اگه حاجت داری بگو خدایا لطفا به بزرگی خودت و به حرمت ۱۴معصوم و حرمت شهید ابراهیم هادی وشهید حاج سعیدسامانلو حاجتمو بده بعدش برای سلامتی وظهور امام زمان و حاجت روایی خودت۵۰۰صلوات هدیه کن به ۱۴ معصوم و دو شهید عزیز ۴۰ روز هم پشت سرهم سوره واقعه بخون براشون زیارت عاشورا و سوره یاسین هم میتونی بخونی .صدا بزن مشکلتو بگو بخواه دعات کنن، شکر خدا خیلی ها با این توسل حاجت روا شدن اگه حاجتت شرعی باشه و خدا صلاح بدونه روا میشه😍 نذر واسه شهدا هیچ اشکالی نداره تو مذهب شیعه توسل کردن جایز هست چون شهدا درجه ایمان و تقواشون زیاده ،نزد خدا مقام شفاعت دارن ،طبق آیه قرآن زنده هستن ،خدا به حرمت دعاشون حاجت میده .شهدا فقط واسطه هستن دعامون میکنن حاجت اصلی رو خدا میده😊این نذرهم عالیه به نیت حل مشکلت صدقه بدی واسه سلامتی آقا امام زمان و ازشون بخوای دعات کنن.بزن رو اسم کاربریم اولین تاپیکمو بخون پراز اسکرین و کامنت حاجت روایی هست کسانی که حاجت روا میشن خبر میدن ،کامنتاشونو کپی میکنم واسه دلگرمی تو تاپیک.راستی کتاب سلام بر ابراهیم رو دانلود کن بخون عالیه درباره شهید هادی هست😊اینهایی هم که میان میگن توسل به شهدا شرک ،گناه وبدعت هست فقط ازخدا بخواین ، شیعه نیستن از عمد علیه توسل کردن میگن !حالا که تا اینجا اومدی لطفا به نیت سلامتی وظهور آقا امام زمان صلوات بفرست.الهی خدا به بزرگی خودش و به حرمت ائمه و شهدا حاجت دلتو بده و شماهم مثل بقیه تاپیک بزنی و صدام کنی خبر خوش حاجت روایی بدی یاعلی .

اولش همینه باید تحت هر شرایطی بخونی بعدش دیگه اگه نخونی انگار ی چیزیت کمه

به این فکرکن امام حسین تو شرایطی که علی اکبر و علی اصغرش و قاسم امانت برادرش و دختراش در خطر بودن بازم در برابر پروردگار سجده کرد و نمازشو خوند بعد ما به خاطر خونه که حالا دوتا وسایلش سرجاش نیس نخونیم❓

عادل علی💚دریادل علی💚قرآن با تو شد کامل علی💚صفدرعلی💚سرلشکرعلی💚بدخواه تو کور وکر علی💚دست خدا ونفس محمد💚صاحب فضل و صاحب مناقب💚من با لقب هات دنیایی دارم💚یااسدالله💚یا ابالعجائب💚برو ای گدای مسکین در خانه ی علی زن که نگین پادشاهی دهد از کَرَم گدا را💚حتماعلی💚تهمتن علی💚فصل الخطاب و متقن علی💚والاعلی💚معلی علی💚 وجه خدای تعالی علی💚اسدللهِ من💚دلبرِدلخواهِ من💚شکرخدا که شده حیدرکرار شاهِ من💚یاعلی یازهرا💚ننه زهرا مهربونیت با همه فرق میکنه مهربون بودی که مادرم شدی💚وصله ی چادرت منم منم منم فدات جوانیم آخ جوان نَنم نَنم💚

عزیزم نمازخواندن سختی داره وگرنه راحت بود همه میخوندنبه این فکر کن که هربار میخونی خدا داره دعوتت می ...

دعا کن بتونم میترسم بدون نماز از دنیا برم

اولش همینه باید تحت هر شرایطی بخونی بعدش دیگه اگه نخونی انگار ی چیزیت کمهبه این فکرکن امام حسین تو ش ...

دعا کن بتونم...

باید بتونی به شرایط اون لحظه ات غلبه کنی

بعد کم کم تایمش رو کمتر کن که به اول وقت خوندنم عادت کنی

نظرات ما از پرسه زدن در شبکه های اجتماعی سرچشمه میگیرن ،نه مطالعه کتاب ها ....این تقلید از دانایی ،درواقع الگوی جدید نادانی است ........... اینستاگرام پرشده از رقص یه مشت زن و شوهرخل و چل که باقر کمر،صاحب خونه و ماشین میشن،اونوقت دانشگاه رفته هامون یا تو اسنپ کار میکنن یا پیک موتوری........

اینجوری ک اثری از نمازت نمیبینی و ب همین دلیلم اعتقاد زیادی نداری ک باعث بشه حتما بخونی البته برای همه این مسئله پیش میاد ک شیطان باعث اهمال در نماز میشه در کل قرآن بیشتر بخونید و حتماااا نمازتونو اول وقت در مسجد بخونید

بعد از چند وقت متوجه میشید اثرات نماز جماعت رو