2777
2789
عنوان

راهی بگید برگرده حالم خوب نیست

62 بازدید | 15 پست

ده روز گذشته من چکار کنم برگرده دارم دق مرگ میشم تروخدا راهی بگید برش گردونم دیگه نمیتونم بخدا

هرکاری میکنم از دلم نمیره شب و روزم شده دعا برا اینکه برگرده میدونم مسخرست الان یسریا میان میگن چقد ساده ای واسه یه پسر خودتو کوچیک میکنی و فلان ولی تروخدا بدتر نمک رو زخمم نپاشید حالا یا احمقم یا ساده ام با هرچی مهم اینه حالم خوب نیست وسط کنکورم و درسام گذاشت رفت دیگه حتی نمیتونم درسمم بخونم اخه بی دلیل رفت همه چی قبلش خوب بود حتی خداحافظی هم نکرد فقط عصبانی شد و بلاک کرد از همه جا بابا بخدا دیگه نمیتونم مگه من چقدر عمر دارم😔

عزیزم ی روز میفهمی چقدر اون آدم بی ارزش بوده برات

نمیدونم چی بگم

چون هر چیزی نمک روزخمت میشه

فقط میتونم بگم انقدر ارزشمندیم ک باید برای با تو بودن دنیارو فتح کنه ن اینجوری

بعدم با موفقیتی میتونی کاری کنی التماست کنه و اونوقته ک تو بهش نه بگی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سه روز پشت سر هم ۱۱ بار سوره ضحی و ۷ بار آیه ۳۵ سوره نور

روز چهارم فقط سوره شعرا رو میخونی

تا ۶ روز هیچ خبری ازت نباشه نه استوری بزار نه چیزی باید غیب شی رو به قبله با وضو بخون انشالله نتیجه ببینی

من سپردم به خودش هرچه خدا میخواهد💕🌱

عزیزم ی روز میفهمی چقدر اون آدم بی ارزش بوده برات نمیدونم چی بگم چون هر چیزی نمک روزخمت میشه فقط میت ...

هعی باورم نمیشه یکسال برا رسیدن بهش دعا کردم حالا بی دلیل ولم کرد و رفت فقط امیدوارم این روزا زودتر بگذره واقعا دیگه چیزی ازم نمونده🥲

از من زخم خورده بهت نصیحت ، پسر جماعت واسه تو نون و اب نمیشه... بخون، شده با گریه حتی اگه چیزی نمیفه ...

دارم میخونم ولی به سختی صبحا ساعت ۶ بیدار میشم دلم میخواد بمیرم ولی سعی میکنم بخونم هرچند تمرکز ندارم🥲

هعی باورم نمیشه یکسال برا رسیدن بهش دعا کردم حالا بی دلیل ولم کرد و رفت فقط امیدوارم این روزا زودتر ...

ولی برای اون تو فقط یه سرگرمی بودی و جایی تو قلبش نداشتی

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم ‌حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏

دارم میخونم ولی به سختی صبحا ساعت ۶ بیدار میشم دلم میخواد بمیرم ولی سعی میکنم بخونم هرچند تمرکز ندار ...

درکت میکنم اما واقعا هیچکس نمیتونه کاری برات انجام بده جز خودت

با خودت مهربون باش، خودتو سرزنش نکن بابت حالی که داری، به خودت حق بده که بابت اتفاقی که افتاده سوگواری کنی.

عین ترک مواد مخدر میمونه ، دلت میخواد بخوابی که فقط یادت بره

ولی به این ایمان داشته باش که خدا حواسش بهت هست، تمام تلاشتو کن که جا نزنی... چون اگر نشه اون چیزی که میخوای، بعدها خودتو سرزنش میکنی بابت اینکه چرا به خاطر ادمی که ارزششو نداشت ، گند زدی به اینده ت...

اونو که از دست دادی تموم شد و رفت، اما حواست باشه که الان تنها برگ برنده ت کنکوره... اینو از دست ندی

زیارت عاشورا رو هرروز بخون حتی اگر معتقد نیستی بهش، ارامش عجیبی میده بهت

و قسم به رخنه‌یِ شوق در هنگامه‌یِ اشک؛ که آرزوها، آرزو نمی‌مانند...✨                                                                              خدایا شکرت ♥️ |  محب الحسین ع❤️

درکت میکنم اما واقعا هیچکس نمیتونه کاری برات انجام بده جز خودتبا خودت مهربون باش، خودتو سرزنش نکن با ...

ممنونم که وقت گذاشتی عزیزم اتفاقا اعتقاد زیادی به زیارت عاشورا دارم حتما چله میگیرم🖤