2777
2789
عنوان

شما با این خاله چی کار میکردید❓❓

154 بازدید | 18 پست

شما جای من بودید با این خاله چی کار میکردید؟

از بعد فوت مامانم خاله من شروع کرده بود به این حرف ها:

خالم میگفت باید پول بدید به من برای حج مامانت نایب بگیرم درحالی که ما ثروتمند نبودیم که حج واجب شه به مامانم و مامانم هم حج نخواسته بود و مامانم اعتقادی هم به حج نداشت

خالم میگفت چون مامانت شاغل بوده و تمام حقوقش رو میاورده تو زندگی پس حالا تو و بابات باید خونه و ماشین و طلا و هرچی دارید رو بفروشید یک سوم پولش رو بدید به من برای مامانت خیرات کنم در حالی که مامانم یک سوم اموال نخواسته بود و من و بابام هم اگه یک سوم اموالمون رو میدادیم خودمون میفتادیم تو فقر

طبق قانون حقوق بازنشستگی مامانم که کارمند دولت بوده تا زمانی که سرکار نمیرم و ازدواج نکردم به من داده میشه و خالم بهم میگفت باید هرماه یک سوم حقوق مامانت که میگیری رو بدی به من برای مامانت خیرات کنم چون حقوق مال مامانت بوده در حالی که اگه هرماه یک سوم حقوق رو میدادم خودمون با مشکلات مالی رو به رو میشدیم تو این تورم و مامانم هم از وقتی بچه بودم خیلی اذیتم میکرد و خیلی بهم ظلم میکرد و چنین مادری حقش نیست این همه خیرات براش داده شه

من و بابام هم نمیخواستیم این همه خیرات بدیم برای مامانم

فامیل های مامانم خصوصا خالم وقتی مامانم زنده بود همش به مامانم میگفتن تو که لیسانس و شاغل بودی چرا زن این شدی؟ ( بابام کارمند بود الانم بازنشسته شده) همش میزدن تو سر مامانم و مسخرش میکردن و تحقیرش میکردن و پز زندگی های خودشون و بچه هاشون رو به مامانم میدادن و خالم به مامانم یه حرفایی میزد و یه تهمت هایی به بابام میزد که مامانم دعوا میکرد با بابام و از وقتی بچه بودم دعوا بین مامان و بابام خیلی زیاد بود

خالم یه صندوق درست کرده بود و از فامیل ها همه خمس و زکات و صدقات و فطریه و کفاره و... رو میگرفت و میریخت تو صندوقش و از اون پول به یه عده فقیر وام میداد و با قسط و بهره ازشون پس میگرفت و نکته عجیب دیگه این که خالم از کمیته امداد خیلی بد میگفت و به فامیل ها میگفت صدقه هاتون رو ندید کمیته امداد همشونو بدید به صندوق من!

خالم خیلی مذهبی بود و ادعا میکرد خیلی ادم پاکیه و مرده ها از اون دنیا براش خبر میارن و ادعا میکرد مرده ها اومدن تو خوابش و بهش گفتن تو اون دنیا هم مدرسه و بیمارستان و... وجود داره! خالم ادعا میکرد مرده های معروف مثل علی اکبر دهخدا نویسنده لغت نامه دهخدا اومدن به خوابش و التماسش کردن که براشون خیرات بده!

خالم همش سعی میکرد بهم بگه بابام باعث مرگ مامانم شده و بابام بدجنسه و میخواد اموالمو بالا بکشه و... درحالی که مامانم در اثر سرطان مرده بود و بابام هم اهل این کارها نبود

خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 من از همونام که نه مذهبیا قبولشون دارن نه غیرمذهبیا ترکیبی و حد وسطم😊 دوست دارم هم مسلمون🌙باشم هم مسیحی✝️ با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏 

فامیل های مامانم یه قرض الحسنه فامیلی داشتند که هربار به یکی از خونواده های عضو وام میدادن و با قسط و بهره ازش پس میگرفتند و بابام گفت چون الان تورم زیاد شده و پول بی ارزش شده و وام این صندوق به اندازه تورم بیشتر نشده از این قرض الحسنه بیرون بیایم چون الان وام این قرض الحسنه به قدری کمه که نمی ارزه برای همچین پول کمی قسط و بهره بدیم و قرض الحسنه فامیلی هرماه یه مهمونی پرجمعیت داشت که فامیل ها جمع میشدن کارهای مربوط به قرض الحسنه رو انجام میدادن و هربار یکی از خونواده های عضو این مهمونی رو تو خونه خودش یا پارک برگزار میکرد مامانم وقتی زنده بود دفترچه های قرض الحسنه فامیلیمون رو داده بود به داییم تا داییم ببره به این مهمونی ها و ما به این مهمونی ها نریم و این مهمونی ها رو ندیم اما بعد فوت مامانم خالم و دخترعمه مامانم اصرار میکردن من و بابام بریم به مهمونی های این قرض الحسنه و داییم هم تحت تاثیر خالم دفترچه های قرض الحسنه فامیلی ما رو پس داده بود بهمون بابام از مهمونی های پرجمعیت بدش میومد و میگفت اگه به این مهمونی های پرجمعیت بریم مجبور میشیم خودمون هم این مهمونی های پرجمعیت رو بدیم اما خالم و دخترعمه مامانم میگفتند بهم چون پدر و مادرت وقتی بچه بودی زیاد مهمونی نبردنت و زیاد مهمون خونتون نیومده تو اجتماعی نشدی و حالا باید به مهمونی های قرض الحسنه فامیلی بری تا اجتماعی شی من و بابام از قرض الحسنه فامیلی خارج شدیم

مامان و بابام درونگرا بودن اهل بریز بپاش نبودن پس انداز میکردن ساده زندگی میکردن زیاد اهل مهمونی و مسافرت نبودن منم مثل مامان و بابام شدم ولی بعد فوت مامانم که من حدود 20 سالم بود خالم و دخترعمه مامانم میخواستند به زور شخصیت من رو عوض کنند و میگفتند باید زیاد مسافرت و مهمونی برید و... تو این تورم بخوایم مسافرت زیاد بریم و مهمونی زیاد بدیم که با مشکلات مالی رو به رو میشیم فامیل های مامانم حتی وام میگرفتن یا پول قرض میکردن تا مسافرت زیاد برن یا مهمونی زیاد بدن و اهل پس انداز نبودن و همش بریز بپاش و ولخرجی میکردن خیلی اهل چشم و هم چشمی و فخرفروشی هم بودن و اصلا افراد درونگرا رو قبول نداشتند و فکر میکردند همه باید برونگرا و پرحرف باشند و خالم و دخترعمه مامانم به زور میخواستند سبک زندگی خودشون رو به من تحمیل کنند

خالم هم حرفاشو خودش میزد هم از بعضی فامیل ها میخواست حرف هاشو به ما انتقال بدن

من چند سال پیش با همه فامیل های مامانم قطع رابطه کردم و هنوزم ارتباطی باهاشون ندارم

خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 من از همونام که نه مذهبیا قبولشون دارن نه غیرمذهبیا ترکیبی و حد وسطم😊 دوست دارم هم مسلمون🌙باشم هم مسیحی✝️ با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏 

عزیزم اصلا کوتاه نیا و به حرفاش توجه نکن چیزی که حق توعه چرا یکی دیگ باید براش تعیین تکلیف کنه

میشه برا حاجت دلم یه صلوات بفرستید🥲❤️اگر یک روز از من بپرسند قوی ترین انسان های دنیا چه کسانی هستند؟جواب میدهم زنانی که تنهایی را یادگرفته اند...!💅🏻🌊🕊️

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

میشه تایپیک قبلمو ببینی

میشه برا حاجت دلم یه صلوات بفرستید🥲❤️اگر یک روز از من بپرسند قوی ترین انسان های دنیا چه کسانی هستند؟جواب میدهم زنانی که تنهایی را یادگرفته اند...!💅🏻🌊🕊️

خالت خوب گیرتون اورده لمیدوارم تو عاقل باشی پاشو چنان ببری تو تاریخ خاندانتون بنویسن

مادرتم خدابیامرزه عزیزم

من عاشقِ؛ کانروس کثیف ، زرشک پلو ، لاک های تیره ، ریاضی ، شوری نمک ، لباس های نخی ، ابر ها ، تاریخ ، گوشواره های اویزون ، فلسفه و منطق ، مژه های بلند ، ادبیات ، چای ، اسمون و هر چیزی که به اسمون مربوطِ ، زبان های مرده ، کتاب های مقدسِ ادیان وَ وسواس هستم.

خالت خوب گیرتون اورده لمیدوارم تو عاقل باشی پاشو چنان ببری تو تاریخ خاندانتون بنویسنمادرتم خدابیامرز ...

خدا رفتگان شما رو هم بیامرزه

قطع رابطه کردم باهاش

خدا رفتگان شما رو هم بیامرزه قطع رابطه کردم باهاش

بهترین کارو کردی گلم پدربززگی مادربزرگی کسی نداری ب

من عاشقِ؛ کانروس کثیف ، زرشک پلو ، لاک های تیره ، ریاضی ، شوری نمک ، لباس های نخی ، ابر ها ، تاریخ ، گوشواره های اویزون ، فلسفه و منطق ، مژه های بلند ، ادبیات ، چای ، اسمون و هر چیزی که به اسمون مربوطِ ، زبان های مرده ، کتاب های مقدسِ ادیان وَ وسواس هستم.

خدا روح مادرت شاد کنه و عمر شما و پدرت رو زیاد

خیلی کار خوبی کردی عزیزم این فامیل ها هیچ خیری به جز شر براتون ندارند و اصلا اصلا به حرف خالت اهمیت نده اگه هم گفت خیرات بگو خودم بهتر از شما میدونم چجوری برای مادرم خیرات بدم اگه خیلی دوست دارید برای مادرم خیرات بدید از جیب خودتون بدید

بهترین کارو کردی گلم پدربززگی مادربزرگی کسی نداری ب

پدر و مادر مامانم فوت شدند قبل مامانم

پدر و مادر مامانم فوت شدند قبل مامانم

خدابیامرزه

خالت شیشه میکشه😂😂

دهخدا اومده میگه برام خیرات بکن🤣

در هر اذان ،خدا دستاشو دراز میکنه به سمتت،میگه دستتو بده من ،ولی تو یا خوابی یا تو گوشی هستی،بنظرت ارزش داره دست خدارو رد کنی که بخوابی یا تو گوشی غرق باشی .بی نماز کسی هست که در برابر ۸۴ آیه قران کریم ایستاده است . بی نماز کسی هست که خداوند متعال در شبانه روز ۵ بار او را صدا میزند و او جواب نمیدهد .😓

خدا روح مادرت شاد کنه و عمر شما و پدرت رو زیاد خیلی کار خوبی کردی عزیزم این فامیل ها هیچ خیری به جز ...

مرسی خدا رفتگان شما رو هم بیامرزه

خالت شیشه میکشه😂😂 دهخدا اومده میگه برام خیرات بکن🤣

اره از این حرفا زیاد میزد🤣🤣