2777
2789
عنوان

دعامون کنید

107 بازدید | 10 پست

سلام

گره بزرگی تو زندگیمون افتاده،بدترین رکب و خیانت عمرمون خوردیم،

ازتون خواهش میکنم دعامون کنید ،دعا کنید حق بی گناه پایمال نشه،

الهی خدا حاجت روا تون کنه و انرژی مثبت بیشتری تو زندگیتون برگرده .

ای هیچ ،برای هیچ ، برهیچ، مپیچ ...کار خوب فقط زمانی ارزشمنده که فقط برای رضای خدا و خالصانه باشه...ما باید حتی برای تک تک کلمات در فضای مجازی اون دنیا جواب پس بدیم...
سلام عزیزم کاملا درکت میکنم نمیدونم چرا تو یه دوره ای آدم های حرام زاده وارد زندگی آدم میشن

لعنت بهشون

ای هیچ ،برای هیچ ، برهیچ، مپیچ ...کار خوب فقط زمانی ارزشمنده که فقط برای رضای خدا و خالصانه باشه...ما باید حتی برای تک تک کلمات در فضای مجازی اون دنیا جواب پس بدیم...

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

میدونی یکی برای دو قرون پول زد پوست صورتمو سوزوند؟

چطور؟ تعریف کن

چطور؟ تعریف کن

تابستون ۴۰۳ پیش یکی ریمو کردم تتو ابرو مو بد نبود

یه سال بعد رفتم پیشش گفتم یه قسمتایی از دمش مونده پاک کن بره

زنک گرفت کل ابرو رو سر تا سر و حتی بالا تر از خود ابرو جاهایی که هیچ رنگی نداشت و مواد زد

ابروم سوخت اسیب دید گفت بیا سه جلسه آنزیم خوب میشه

سه جلسه رفتم به فاصله. دو هفته برای هر آنزیمم ۲/۵پول دادم

هیچی نشد

گفت صبر کن ترمیم کننده بزن

آلان خیلی بهتر شده ولی بازم اسیب دیده ست

منو ماه ها در گیر کرم های گرون قیمت خریدن کرد دکتر و دوا و درمون

مراسم نرفتم از دیدن مردم خجالت کشیدم

الان میخوام پدرشو در بیارم

فهمیدم اصلا کادر اون سالن نبوده یواشکی رفته

ببین یه اذم چقدر میتونه پست باشه

شاد هستم  بامشاد 😐 
تابستون ۴۰۳ پیش یکی ریمو کردم تتو ابرو مو بد نبود یه سال بعد رفتم پیشش گفتم یه قسمتایی از دمش مونده ...

ازش شکایت کن ، برو دفتر انجمن آرایشگران ازش شکایت کن

تابستون ۴۰۳ پیش یکی ریمو کردم تتو ابرو مو بد نبود یه سال بعد رفتم پیشش گفتم یه قسمتایی از دمش مونده ...

یه آرایشگر عوضی هم سالها قبل سر ابروهای من بلا آورد ..زد ابروهام نابود کرد. ب قصد از وسط ابروهام برداشت و داخل ابروهام خالی کرد . بعد گفت ابروهات خالیه و بیا خودم برات تتو میزنم ،شوکه شدم ، رفتم خونه دیدم وسط ابروهام خالیه و یک ابروم تا الان درست نشد که نشد ... به آرایشگر نزدیک همون سالن گفتم، گفت سر چند تا از مشتری های من همین بلا اورده،گفت چند نفر ازش گلایه دارند.

همون اتحادیه ست ؟

بله منظورم همونه

یه آرایشگر عوضی هم سالها قبل سر ابروهای من بلا آورد ..زد ابروهام نابود کرد. ب قصد از وسط ابروهام برد ...

عمدا موهای ابروتو کنده که پول بگیره برای میکرو

بغد این مال حروم چه خیری توش میتونه باشه

شاد هستم  بامشاد 😐