2777
2789
عنوان

دهک چندین🤌😃

| مشاهده متن کامل بحث + 1999 بازدید | 118 پست
شما زمین طلا پس اندازحقوق سی تومنی و ماشین نو از ایران خودرو دارید چرا فکر میکنید باید دهک ۱ یا ۲ با ...

بی طلاها جدید بود😂

سلام!حال همه‌ی ما خوب است ملالی نيست جز گم شدنِ گاه به گاهِ خيالی دور،که مردم به آن شادمانیِ بی‌سبب می‌گويندبا اين همه عمری اگر باقی بودطوری از کنارِ زندگی می‌گذرم که نه زانویِ آهویِ بی‌جفت بلرزد ونه اين دلِ ناماندگارِ بی‌درمان!تا يادم نرفته است بنويسم حوالیِ خوابهای ما سالِ پربارانی بودمی‌دانم هميشه حياط آنجا پر از هوای تازه‌ی باز نيامدن است اما تو لااقل، حتی هر وهله، گاهی، هر از گاهی ببين انعکاس تبسم روياشبيه شمايل شقايق نيست!راستی خبرت بدهم خواب ديده‌ام خانه‌ئی خريده‌ام بی‌پرده، بی‌پنجره، بی‌در، بی‌ديوار … هی بخند!بی‌پرده بگويمت چيزی نمانده است، من چهل ساله خواهم شدفردا را به فا💖ل نيک خواهم گرفت دارد همين لحظه يک فوج کبوتر سپيداز فرازِ کوچه‌ی ما می‌گذردباد بوی نامهای کسان من می‌دهديادت می‌آيد رفته بودیخبر از آرامش آسمان بياوری!؟نه ری‌را جان نامه‌ام بايد کوتاه باشدساده باشدبی حرفی از ابهام و آينه،از نو برايت می‌نويسم حال همه‌ی ما خوب است اما تو باور نکن           
مگه قراره چیزی بدن که برا همه مهمه دهک چند باشن؟؟

توی کالابرگ اینا تاثیر داره مثل اینکه

شازده کوچولو:وفاداری یعنی چه؟  روباه:یعنی اگ توی سیارت یک گل دیگه بود تو عاشق گل خودت باشی   لطفا لایک نکنید

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

سال قبل ۵ اول سال ۴ الان ۲ هستیم💪

ی خونه داغون از سال ۸۰ فقط سرمایه مونه

چراغ ظلم ظالم تا ابد هرگز نمیسوزد... اگر سوزد...شبی‌سوزد، شبی دیگر نمی‌سوزد.بزنی...نتونه بزنه، می‌زنه...!
عزیز نمیگم باید ۱یا ۲ باشیممن میگم دولت نمیدونه ما چی داریم، چون هیچی به نام خودمون نیست چرا ۸ داده ...

هیچی صفر صفر قشر بدبخت هست

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜
خیلی عالیهسالن پرورش طوطی سان چطوره؟ ارزش سرمایه گذاری داره؟

بستگی به شهرتون داره

من تهرانم فروشش عالیه

تازه چون حقوق کارگر و .... میدم

و عاشق حیوونام واسشون از تغذیه و ... کم نمیذارم

ماهی ۷۰ تا ۹۰ سود داره برام

خیلی جا ها جواب دندون شکن دارم اما میترسم جای دندون دل بشکنه 🥲 پس دوست عزیزم ریپ نزن 🌹 به خاطر چند تا مغز پوسیده کاربریم تعلیق شد 😭😭😭 نی یار های محترم قبلش بگید چرا تعلیق میکنید ممنون میشم 😑هر نی نی یاری بیاد سمتم جیغ میزنم 🥴
۱ و ۲ افراد تحت حمایت دولت هستند مثل کمیته امداد و بهزیستی

نوچ ما نحت پوشش نیستیم ولی دهک ۲ ایم

چراغ ظلم ظالم تا ابد هرگز نمیسوزد... اگر سوزد...شبی‌سوزد، شبی دیگر نمی‌سوزد.بزنی...نتونه بزنه، می‌زنه...!
مرسی دوست مهربونم ❤️❤️❤️❤️همسرم رستوران داره فقط مدیریتش باهاشه خودش نیست اونجا کل تایم برادر شوهرم ...

مربی باشگاه حقوقش اصلا قابل مقایسه با رستوران داری نیست ؟؟؟؟ حتی یک صدمش هم نیست

شازده کوچولو:وفاداری یعنی چه؟  روباه:یعنی اگ توی سیارت یک گل دیگه بود تو عاشق گل خودت باشی   لطفا لایک نکنید
مگه قراره چیزی بدن که برا همه مهمه دهک چند باشن؟؟

جاهای مختلف تاثیر داره

مثلا من برای ثبت نام کلاس خیاطی و... با توجه به دهکم پول دادم

یه نمونه ش الان این هفته آزمون کتبی خیاطی دارم ۳۰۰ واریز کردم، دوستم دهکش هفت هست یک میلیون و صد و هفتاد واریز کرده

شما زمین طلا پس اندازحقوق سی تومنی و ماشین نو از ایران خودرو دارید چرا فکر میکنید باید دهک ۱ یا ۲ با ...

خب پولدارمون هم فقیزن و این ی حقیقت تلخه دهک ۱و۲ کلا تو سیاه چاله فقرن

مربی باشگاه حقوقش اصلا قابل مقایسه با رستوران داری نیست ؟؟؟؟ حتی یک صدمش هم نیست

خوب چه ربطی به حقوق داره ؟؟؟؟؟؟

علاقش تو باشگاهه دوست داره تایمشو اونجا بگذرونه

رستورانم برادر شوهرم هست بود و نبود همسرم اونجا تاثیری نداره

اینجوری تایم بیشتری هم پیش منه

وگرنه که اونجا تا ۱۱ شب بازه

خیلی جا ها جواب دندون شکن دارم اما میترسم جای دندون دل بشکنه 🥲 پس دوست عزیزم ریپ نزن 🌹 به خاطر چند تا مغز پوسیده کاربریم تعلیق شد 😭😭😭 نی یار های محترم قبلش بگید چرا تعلیق میکنید ممنون میشم 😑هر نی نی یاری بیاد سمتم جیغ میزنم 🥴
خیلی خوبه ما اول ۸ بودیم الان شدیم ۱۰

شما صعود کردید ما سقوط

ما فقط یه سمند ۸۴ داریم مغازه شوهرمم اجاره هس ولی خب گردش حسابش بخاطر مغازه بالاس ۸ زده اعتراض کنیم میارن پایین یعنی

دعا کنین تو این روزای پربرکت که روزای سخت بیماری کوچولوم دیگه برنگرده التماس دعا