2777
2789
عنوان

دهک چندین🤌😃

| مشاهده متن کامل بحث + 2020 بازدید | 118 پست
😁😁😁😁به خدا پوست انداختیم تا بهشون رسیدیم هنوزم با همسرم درکل ۵ جا شاغلیم

مبارکتون باشه عزیزم نوش جونتون🤩

شغل هاتون چیه

مگه همه مون در روز ۲۴ ساعت تایم نداشتیم؟ 😂

عاطفه م

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

مبارکتون باشه عزیزم نوش جونتون🤩شغل هاتون چیهمگه همه مون در روز ۲۴ ساعت تایم نداشتیم؟ 😂

مرسی دوست مهربونم ❤️❤️❤️❤️

همسرم رستوران داره فقط مدیریتش باهاشه خودش نیست اونجا کل تایم برادر شوهرم کاراشو انجام میده

و شغل دیگشم مربی باشگاهه

خودمم مربی بدنسازی و تکواندوام و یه سالن پرورش و تکثیر انواع طوطی سان رو دارم که فقط صبح یه سر میرم و بقیه کارها به عهده کارگراس

خیلی جا ها جواب دندون شکن دارم اما میترسم جای دندون دل بشکنه 🥲 پس دوست عزیزم ریپ نزن 🌹 به خاطر چند تا مغز پوسیده کاربریم تعلیق شد 😭😭😭 نی یار های محترم قبلش بگید چرا تعلیق میکنید ممنون میشم 😑هر نی نی یاری بیاد سمتم جیغ میزنم 🥴
مرسی دوست مهربونم ❤️❤️❤️❤️همسرم رستوران داره فقط مدیریتش باهاشه خودش نیست اونجا کل تایم برادر شوهرم ...

خیلی عالیه

سالن پرورش طوطی سان چطوره؟ ارزش سرمایه گذاری داره؟

عاطفه م

مگه قراره چیزی بدن که برا همه مهمه دهک چند باشن؟؟

اگه کتاب خیلی قشنگ می شناسید معرفی کنید ❤️اگه سریال های قشنگی مثل هری پاتر می شناسید معرفی کنید 🙏🌱یادگرفتم پس تغییر کردم 🌱

فقط معیارشون گردش مالیه برادرشوهرمن هیچی نداره حتی ماشینم بنامش نیست ولی شغلش رستورانه رستورانم بنامش نیست بنام مادرشه دهک برادرشوهرم ۹ چون گردش مالیش تغریبا ۱۰۰و خورده ای دهک مادرشوهرم ک کلی چیز میزبنامشه ۶

شازده کوچولو:وفاداری یعنی چه؟  روباه:یعنی اگ توی سیارت یک گل دیگه بود تو عاشق گل خودت باشی   لطفا لایک نکنید