2777
2789
عنوان

صبحی دلم برا پسرم سوخت

| مشاهده متن کامل بحث + 67754 بازدید | 1078 پست
فهمیدن اینکه مدرسه فقط محل آموزش نیست درست، ولی جدا کردن کودک از محیط خونه و آسایش به معنی مجبور کرد ...

شکنجه جسمی😂🤣🤣 ده دقیقه کیف گرفتن کسی آسیب جسمی ندیده اونم با سرویس نه پیاده. آسیب رو اون گوشی و ف.یلتر شکن و فیلمای غیرمجاز به بچت میزنه نه کیف و پیاده روی تا مدرسه

اگر پولداری عیب نداره بچتو لوس بار بیار. ولی اگر بی پولی اون بچه فردا کار گیرش نیاد مجبور شه بره کارگری یخچال ساید بلند کنه اونموقع دیگه پیری نمیتونی بجاش کار کنی پس بزا کاری بار بیاد

ده دقیقه میخاد بره مدرسه صبح تا شب که آویزونش نیس😂 تازه الانم ک اکثرا سرویس دارنبعد دست بچشون یه گو ...

صد در صد اون گوشی دادن طولانیم اشتباهه، مگه من تایید کردم؟ ولی دوتا مسئله جدان

راجع به میکروتروما هم که توضیح دادم زمان های کوتاه و تکرار

سلاممم 🎀 خب من از اون آدمام که اول گوش می کنه، بعد اگر لازم باشه آروم و منطقی حرف می زنه ؛ قضاوت بلد نیستم و میتونم آدم امنی باشم.🤍 برابری و حقوق زن برام یه باوره، نه شعار.🌱کتاب ، فیلم و موسیقی آرامش و شادی منن، گاهی پشت پیانو یا گیتار خودمو پیدا میکنم، گاهی با نقاشی و قلم دست گرفتن . 🎹🎸🎨 البته بذارید اعتراف کنم که بخش زیادی از آرامشمو مدیون تراپی رفتن مداومم 🫱🏽🫲🏻یاد گرفتن چیزای جدید مخصوصا زبان ها و هنرها همیشهه برام هیجان داره.😍ورزش، حیوانات، سفر، دریا و آسمون جزو چیزایین که یادم میندازن هنوز زنده ام.🌻🐳🏃♀️🌚 به استایل و روتین مراقبت از پوست و زیبایی علاقه دارم و همیشه با کنجکاوی دنبال امتحان و مطالعه چیزای تازه ام و فکر کنم تو این قضیه هم میتونی روم حساب کنی😗🥂💄 .

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شکنجه جسمی😂🤣🤣 ده دقیقه کیف گرفتن کسی آسیب جسمی ندیده اونم با سرویس نه پیاده. آسیب رو اون گوشی و ف ...

اقا من دیگه نمیدونم چجوری صحبتمو باز کنم ولی نمیتونم جواب ندم

اول اینکه منظورم از «شکنجه جسمی» اصلا درد لحظه ای نیست و نه اینکه بچه بیفته یا زمین گیر بشه منظور فشارهای تکراری و سبک روی بدن در حال رشده که سال ها بعد خودشون رو به شکل دردهای مزمن و آسیب های استخوانی یا مفصلی نشون میدن. این دقیقا چیزی هست که تحقیقات روی کودکان و ورزشکاران خردسال نشون داده. پس حتی اگر مسیر کوتاه باشه و سرویس هم باشه، بار غیرمتناسب و حجم زیاد کیف، یک فشار تکراری روی ستون فقرات و شونه ایجاد میکنه که با گذر زمان اثرش معلوم میشه.

دوم، اینکه میگی «آسیب از گوشی و فیلمه» درست و منم باهاش موافقم، اما این دو موضوع ربطی به هم ندارن. محدود کردن وزن کیف برای محافظت جسمی هیچ ربطی به مسئولیت پذیری، استقلال یا قوی شدن بچه نداره. بچه میتونه بدون اینکه ستون فقراتش آسیب ببینه، تصمیم بگیره، برنامه ریزی کنه، مسئولیت کارهاش رو یاد بگیره و مستقل بشه.

سوم، حرفت درباره کارگری و بلند کردن یخچال هم درست توی یک زمینه دیگهست، ولی فشار جسمی نابجا از کودکی هیچ تضمینی برای قوی شدن در آینده نمیده. آمادگی واقعی برای کار سخت یا زندگی مستقل با تمرین مناسب، ورزش اصولی و آموزش مهارت های مدیریت کار و انتخاب شکل میگیره، نه با اینکه بچه هر روز وزن اضافه حمل کنه و ستون فقراتش آسیب ببینه.

در نهایت، کمک والدین برای سبک کردن کیف لوس بار آوردن یا راحتی بیش از حد نیست این کار دقیقا همون چیزی هست که پیشگیری علمی میگه تربیت بچه سالم، آماده و مسئول، بدون آسیب جسمی و با امکان داشتن تحرک، بازی و ذهن آزاد و ربطی به شرایط مالی هم نداره فقط مطالعه میخواد.

سلاممم 🎀 خب من از اون آدمام که اول گوش می کنه، بعد اگر لازم باشه آروم و منطقی حرف می زنه ؛ قضاوت بلد نیستم و میتونم آدم امنی باشم.🤍 برابری و حقوق زن برام یه باوره، نه شعار.🌱کتاب ، فیلم و موسیقی آرامش و شادی منن، گاهی پشت پیانو یا گیتار خودمو پیدا میکنم، گاهی با نقاشی و قلم دست گرفتن . 🎹🎸🎨 البته بذارید اعتراف کنم که بخش زیادی از آرامشمو مدیون تراپی رفتن مداومم 🫱🏽🫲🏻یاد گرفتن چیزای جدید مخصوصا زبان ها و هنرها همیشهه برام هیجان داره.😍ورزش، حیوانات، سفر، دریا و آسمون جزو چیزایین که یادم میندازن هنوز زنده ام.🌻🐳🏃♀️🌚 به استایل و روتین مراقبت از پوست و زیبایی علاقه دارم و همیشه با کنجکاوی دنبال امتحان و مطالعه چیزای تازه ام و فکر کنم تو این قضیه هم میتونی روم حساب کنی😗🥂💄 .

صد در صد اون گوشی دادن طولانیم اشتباهه، مگه من تایید کردم؟ ولی دوتا مسئله جدان راجع به میکروتروما هم ...

تا الان همه بچه ها مدرسه رفتن اونجور ک تو میگی الان باید ایران همه علیل و معلول میبودن

این لوس بازیا واسه بچه پولداراس که تا ده نسل تامینه. بچه ای که در اینده میخاد کارگر ساختمون بشه یا ده ساعت بشینه اسنپ رانندگی کنه این ادا بازیا فقط باعث بیکاری و بی پولی و تهش کارتن خوابیش میشه

این سختی نیست، آسیبه. جسم نحیف بچه تحمل این سنگینی و نداره. کتف و کمر و گردنش درد میگیره. درآینده به ...

والا عوارض جسمی به کنار. این یه کمک کوچیکه ولی من اگه از بابام همچین حمایتی دریافت میکردم تو بزرگسالی حال روحیم هم خیلی بهتر بود.

تا الان همه بچه ها مدرسه رفتن اونجور ک تو میگی الان باید ایران همه علیل و معلول میبودناین لوس بازیا ...

علم مهم تر از تجربه ست نه؟ تجربه ای که تهشم هنوز مشخص نیست و هنوز زمان میخواد

این دیدتون که بچه تو شرایط مالی بد یا متوسط نمیتونه درس بخونه، کار کنه و موفق شه هم جالبه، حتما همشون کارگر میشن.

من دیگه حرفی ندارم

کسی دنبال وارد کردن فشار طاقت فرسا در باربری مدرسه نیست اولا که نصف سال که تعطیلن یا مجازی

دوما اکثرا یا نزدیکن یا دور باشن سرویس دارن اگر هم نداشته باشن سوار وسیله نقلیه میشن میتونن بارشون رو بذارن زمین

آسیبی تهدیدشون نمیکنه

اگر یه بچه مسافت زیادی رو مثلا از روستا بخواد بره راه دور مدرسه بله اون سنگینی با اون مسافت اگر تکرار شونده باشه ممکنه آسیب زا باشه اما در حالت معمولش اتفاقا به جای این که ابراز دلسوزی کنم براش.یا بدتر تو روی خودش بگم یا این که راه بیفتم دنبالش برای این که من حمل کنم دائما ،میتونم تو همین موضوع ساده حل مساله یا بهبود مساله رو بهش یاد بدم مثلا روزایی که برنامش سنگین تر باهاش صحبت کنم امروز به جای ظرف غذات چی بزاریم که وزن کیفت کمتر باشه مثلا ساندویج ببری

یا با خودش صحبت کنیم ببینم طول هفته امکان این که کدوم کتابا رو تو جامیز خودش بزاره با شرایطی که اسمش روش باشه و از تو اون کتاب تکلیفی نباشه هست

یا مثلا بعضی جامدادی ها آن چنانی سنگین دارن براش توضیح بدم فعلا مدتی بهتره از جامدادی پارچه ای استفاده کنه مداد و خودکار به اندازه ببره و مسایل دیگه

شکنجه جسمی😂🤣🤣 ده دقیقه کیف گرفتن کسی آسیب جسمی ندیده اونم با سرویس نه پیاده. آسیب رو اون گوشی و ف ...

گوشی و فیلم به روح روانش آسیب میزنه

بلند کردن اجسام سنگین به جسمش

هر دو ضرر داره و باید پیشگیری بشه و به هم ربطی نداره

ما کیف دست دخترم نمیدیم اصلا. همسرم کیفش و میبره میذاره تو کلاسشون. برگشتنی ام میره از دم کلاسشون، ک ...

چه اشتباه تا کی میخوایین مسئولیت کارشو بر عهده بگیرین .بچه لوس میشه وبعدها زیر بار کوچیکترین مشکل سر خم میکنه .

چه اشتباه تا کی میخوایین مسئولیت کارشو بر عهده بگیرین .بچه لوس میشه وبعدها زیر بار کوچیکترین مشکل سر ...

اشتباه اینه که کیف سنگینی که خودم نمیتونم بلند کنم و بدم دست بچه، درآینده هزار جور بلا سر بدن ووکتف و کمرش بیاد. بله به بچه باید مسئولیت داد، ولی بار نه...

من مسئولیت پذیری و هزاران جای دیگه میتونم به بچم یاد بدم.

برای خانه کوچک همسایه ات، چراغ آرزو کن💡بی شک حوالی خانه ات روشنتر خواهد شد🌟