2777
2789
عنوان

صبحی دلم برا پسرم سوخت

| مشاهده متن کامل بحث + 67754 بازدید | 1078 پست
چیکار کنیم دلمون میسوزه واسه بچها😂

این بنظرم شاید خیانت باشه

اینکه بچه هیچ سختی رو درد نکنه

حتی بردن کیف شخصی خودش

بقبه چیزا که بماند

الهی شکر بابت همچی 🎀💗🌸درخواست دوستی ندین❌️❌️

ولی امان از دست والدینتا سرکلاس کیف رو میبرن😐

چرا نبریم!انقدر کتاب اضافه دادن بهشون.ب جز کل تابا و چند تا دفتر و خوراکی و قمقمه ی سنگین.کتف و شونه هاشون آسیب میبینه سردرد سراغشون میاد آخرشم همش دکتری و اینور و اونور.من خودم تا گرفتارش نشدم درک نمیکردم .انگار سنگ گذاشتن تو کیفاشون

فقط 7 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مورد علاقه هام:یوگاو مدیتیشن🧘‍♀️کتاب📚کوهنوردی🏔پیاده روی با ی دوست👭صدای هو هوی بادوبارون و رعد وبرق🌩🌧طبیعت بعداز زدن بارون🏕طلوع و غروب خورشید🌄🌅صدای جغد و کلاغ و جیرجیرک و پارس سگ و صدای الاغ و زنگوله ی گله🦗🐩🦉🐦‍⬛بوی گل و چمن و درخت🌹🌳بوی قهوه☕️راه رفتن بدون کفش وجوراب روی چمن🦶🦶دلخوشیا کم نیستن کافیه با دقت بهشون فکر کنیم و اهمیت بدیم و ببینیم🧚‍♀️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چ لوس بارمیاری بزار بچه یکم سختی بکشه

این سختی نیست، آسیبه. جسم نحیف بچه تحمل این سنگینی و نداره. کتف و کمر و گردنش درد میگیره. درآینده به مشکل میخوره

برای خانه کوچک همسایه ات، چراغ آرزو کن💡بی شک حوالی خانه ات روشنتر خواهد شد🌟

موضوع خستگی نیست. آسیبی هستش که سنگینی این کیفا به جسم بچه ها میزنه

به نظر من که کار خیلی خوبی میکنی ، فردا روز بچت مریض بشه هیچ کدوم اینا که قضاوت کردن نه تو زندگی تو هستن نه تو زندگی دخترت

دیگه حرفی نیست

اینا از پس ی کیف بر نیان

تو زندگی میخوان چیکار کنن ؟

اونم خانواده میان راهو هموار میکنن؟

کیف که ساد ترینشه

خودمونو گول نزنیم

الهی شکر بابت همچی 🎀💗🌸درخواست دوستی ندین❌️❌️

این بنظرم شاید خیانت باشه اینکه بچه هیچ سختی رو درد نکنه حتی بردن کیف شخصی خودش بقبه چیزا که بماند

نترس این محبته و خیانت نیست همه چیز رو جنایی نکنید من برای پسر بزرگم هم کیفش رو تا مدرسه میبردم ،الانم یه بچه مسئولیت پذیر و کوشا شده که تو هفده سالگی هم کار میکنه هم خوب درس می خونه

بچه ها خدایی اونایی که بچشون ریزه میزه و فسقلین والدین باید کمک کنن

کمر بچه ها اسیب میبینه

گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟ 
این بنظرم شاید خیانت باشه اینکه بچه هیچ سختی رو درد نکنه حتی بردن کیف شخصی خودش بقبه چیزا که بماند

عزیزم بچهای الان خیلی ضعیفن

من اصلا زندگی کردن قبل تورو یادم نمیاد دخترم❤ تو رنگ پاشیدی به دنیام... خداروشکر بابت داشتنت

مهره های کمرشون

دستاشون

گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟ 

اینجوری پیش برید بچها مستقل نمیشن وابسته و لوس میشن

مخصوصا پسربچها اگه میخایین مرد باشن هورمون مردانه بیشتر بشه باید کارای که با زور و بازو هست بیشتر انجام بدن کارایی که عرقشون در میاد بیشتر انجام بدن ، یه کیف میخان از خونه تا سرویس ،از اون ورم در مدرسه تا کلاس ببرن، اگه خودشون چیزی نمیگن شما هم نگید تا الکی تو دلش نندازید اگه بگید براش سخت میشه عادی جلوه بدین