2777
2789
عنوان

صبحی دلم برا پسرم سوخت

| مشاهده متن کامل بحث + 67728 بازدید | 1078 پست

من کلاس اوله از همون اول کیفش خیلی سنگین بود خودم تا کلاس کیف و قمقمه اش رومیبرم چون خیلی ریره میزه اس دخترم

فقط 7 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مورد علاقه هام:یوگاو مدیتیشن🧘‍♀️کتاب📚کوهنوردی🏔پیاده روی با ی دوست👭صدای هو هوی بادوبارون و رعد وبرق🌩🌧طبیعت بعداز زدن بارون🏕طلوع و غروب خورشید🌄🌅صدای جغد و کلاغ و جیرجیرک و پارس سگ و صدای الاغ و زنگوله ی گله🦗🐩🦉🐦‍⬛بوی گل و چمن و درخت🌹🌳بوی قهوه☕️راه رفتن بدون کفش وجوراب روی چمن🦶🦶دلخوشیا کم نیستن کافیه با دقت بهشون فکر کنیم و اهمیت بدیم و ببینیم🧚‍♀️

ولی امان از دست والدین

تا سرکلاس کیف رو میبرن😐

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

می دونم ،ماها قوی تر بودیم از هر لحاظ

والله بچهای الان دارن تحلیل میرن اینقدر که از بدنشون کار نمیکشن وجدانن تغذیه وخوراک بچهای الان مثل اون موقعای ماست؟؟؟

لطفا لایک نکنید💗  شیدای فاطمه(س)💖💖💖مدعی خواست که از بیخ کند ریشه ما ...غافل از انکه خدا هست دراندیشه ی ما ....

مادرای عزیزم اجازه بدین پسراتون مرد بار بیان

از همین حالا

وسایل غیرضروری واسشون نزارید که کیف سنگین بشه

دیگه بچه از حمل کیف برمیاد

الهی شکر بابت همچی 🎀💗🌸درخواست دوستی ندین❌️❌️

کیف دختر منم همینه

داره میترکه همیشه

بعد اونوقت خودشم چیزای اضافه میذاره توش علاوه بر برنامه روزانه سنگین

گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟ 
🫤🫤🫤🫤🫤😕😕😕انقدر لوس و بی مسئولیت بار نیارید. 😑🤕

چه ربطی به لوس بودن داره؟؟؟؟ کیفاشون و ما نمیتونیم بلند کنیم اتقدر سنگینه. اینا چجوری ببرن؟؟؟؟ فردا کتف و کمر براشون نمیمونه.

برای خانه کوچک همسایه ات، چراغ آرزو کن💡بی شک حوالی خانه ات روشنتر خواهد شد🌟

کیف رو هم خودتون میزارید براش تو کلاس؟؟بزارین خودش ببره و بره مدرسه نهایتش خسته میشه و بعد مدرسه یه ...

موضوع خستگی نیست. آسیبی هستش که سنگینی این کیفا به جسم بچه ها میزنه

برای خانه کوچک همسایه ات، چراغ آرزو کن💡بی شک حوالی خانه ات روشنتر خواهد شد🌟