ساک شاید ولی قلب اصلا . قلب نی نی من تو هفته 8 نشون داد
شما طبیعی باردار شدین؟ چون میگن تو ای وی اف روز بارداری دقیق هست باسونو شکمی هم تو 4 هفته نشون داده میشه... باز بعضی ها میگن فقط سونو واژینال نشون میده... موندم چه کنم
خاهش عزیزم تخمدان هام ضعیف بود سونو روز هشت پرید رفته بودم که اونم فولیکولی نشون داد انگاری زود رفته بودم احتمالا باید بین روزای 12 تا 14 میرفتم.
من 15 روز مونده به پریدم شروع به خوردن کردم وقتی پرید شدم اون چند روز نخوردم وقتی پاک شدم دوباره شروع کردم که خدا رو شکر همون ماه حامله شدم .( اینو بگم گلم من دو بار با این روش حامله شدم اخه ی بارم سقط داشتم ) روزانه ی لیوان پر میخوررم اگه تخمدانها خیلی ضعیفه میتونی روزانه دو لیوان صبح و شام بخوری . رازیانه رو از عطاری خریدم اومدم پاکش کردم بعد داخل اسیاب ریختم کاملا پودرش کردم بعد الک کردم پودرش رو برداشتم با بقیه اش که پودر نشده هم میتونی دمنوش درس کنی بخوری . ساعت سه که از سرکار میومدم ی قاشق چایخوری کاملا پر و ی قاشق غذا خوری عسل داخل لیوان میریختم . لیوان با اب داغ پر میکردم بعد عسل و پودر و مخلوط میکرم میزاشتم تا شب همونجوری بمونه و شبا بعد مسواک میخوردم و میخوابیدم . میتونی شبا درس کنی و صبح ها هم نوش جان کنی .باور کن اثرش از قرص و غیره خیلی خیلی خیلی زیاد من خودم عملا تجربه کردم .
خدایا شکر به خاطر فرشته کوچولوی ناز نازم ..... تخمدان هام ضعیف بود ولی بعده یک ماه استفاده با رازیانه و عسل باردار شدم
شما طبیعی باردار شدین؟ چون میگن تو ای وی اف روز بارداری دقیق هست باسونو شکمی هم تو 4 هفته نشون داده ...
اره طبیعی باردار شدم . ولی سعی کن زودتر نرو من دوبار رفتم با حساب دکترم هفته 7 و چن روز بود رفتم سونو نشون نداد گف هفته بعد بیا اون ی هفته فقط استرس خوردم و بس هفته بعد رفتم خدا رو شکر نشون داد هشت هفته و چن روز رفتم ....
خدایا شکر به خاطر فرشته کوچولوی ناز نازم ..... تخمدان هام ضعیف بود ولی بعده یک ماه استفاده با رازیانه و عسل باردار شدم
اره طبیعی باردار شدم . ولی سعی کن زودتر نرو من دوبار رفتم با حساب دکترم هفته 7 و چن روز بود رفتم سون ...
ما چون با ای وی اف باردار شدیم پزشک مشخص میکنه کی بریم ولی من چون از چندجا سوال کردم گفتن هفته 4 نشون نمیده و دکترم هم فعلا نیست موندم چیکار کنم... ممنون بابت راهنماییت عزیزم