2777
2789
عنوان

عذاب وژدان

| مشاهده متن کامل بحث + 297 بازدید | 31 پست
عزیزم... من که موندم چی بگم... اما خب بالاخره که یه روزی عروسی میکنی و از پیششون میری... کسی نیس که ...

چرا تنها میتونه بمونه

اما یه مقدار طول بکشه ناراحت میشه 

خواهرم خونش از خونمون دور بود اما الان داره میاد نزدیکمون

از این بابت خیالم راحته

Dance me to the end of Love...

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

خواهرم داره اسباب کشی میکنه بیاد نزدیک خونه ما اون موقع باز فکر کنم خیالم راحت باشه ولی توی این مد ...

این دوران دیگه تکرار نمیشه سعی کنید لذت ببرید

زمانایی برید تفریح که کسی پیش مامانتون هست و خیالت راحته

اين احساس مسئوليت شما خيلي عاليه، 

من شرايط پدرتون رو نميدونم ولي معمولا بچه هاي تك والد اين حس رو هميشه دارن 

منم شرايط شمارو دارم تمام لحظاتي كه در كنار همسرم بهم خوش ميگذره به ياد تنهايي مادرم هستم ، با اينكه زندگي خوبي دارم اما عميقا احساس خوشبختي نميكنم 😔😔 

چون مامانم از سنين خيلي پايين زندگيش رو وقف بچه هاش كرده وقتي نميتونم زحماتش رو جبران كنم يه احساس گناه دائمي دارم 😔😔 

کم گوی و به جز مصلحت خویش مگوی چیزی که نپرسند تو از پیش مگوی دادند دو گوش و یک زبانت ز آغاز یعنی که دو بشنو و یکی بیش مگوی
اين احساس مسئوليت شما خيلي عاليه،  من شرايط پدرتون رو نميدونم ولي معمولا بچه هاي تك والد اين ح ...

دقیقا میدونم حست رو😔

من بچه اخر هستم

از طرفی هم مادرم‌خیلی سختی کشیده س

بهش فکر میکنم میخوام داغون شم 😔

دقیقا میدونم حست رو😔 من بچه اخر هستم از طرفی هم مادرم‌خیلی سختی کشیده س بهش فکر میکنم میخوام داغ ...

عزيزم تقريبا خيلي ها هستن كه شرايط مشابه مارو دارن، اما بهر حال شما يه زندگي جديد تشكيل دادين و همسرتون نبايد درگير مشكلات شما بشن، 

سعي كن وقتي پيش همسرت هستي تمام حواست پيش ايشون باشه وگرنه در دراز مدت زندگيت به سردي ميره و ممكنه همسرت دچار خلا بشه 

سعي كن زمان و مسئوليت هات رو مديريت كني، و اينكه خواهري داري كه باهات همكاري ميكنه خيلي خوبه 

کم گوی و به جز مصلحت خویش مگوی چیزی که نپرسند تو از پیش مگوی دادند دو گوش و یک زبانت ز آغاز یعنی که دو بشنو و یکی بیش مگوی
عزيزم تقريبا خيلي ها هستن كه شرايط مشابه مارو دارن، اما بهر حال شما يه زندگي جديد تشكيل دادين و همسر ...

درست میگی عزیزم

ممنونم از راهنماییت❤

فقط میتونم بگم ان شاالله خدا بهت فرزندانی به خوبی خودت بده و سعیتو بکن در آینده این رسیدگیت به مادرت جوری نباشه که برای همسرت کم بزاری میدونم سخته ولی باید هردو طرف و داشته باشی با مدیریت درست...مثلا تا همسرت نیس به مادرت برسی و وقتی از سرکار برگشت دیگه دغدغه ی مادرتو نداشته باشی

عزيزم تقريبا خيلي ها هستن كه شرايط مشابه مارو دارن، اما بهر حال شما يه زندگي جديد تشكيل دادين و همسر ...

چقدر خوب و قشنگ گفتین... این بهترین توصیه هست... منم الان ازدواج کردم و ۱۰۰۰ کیلومتر از خانوادم دورم... منم دقیقا تو تفریح و گردشام یاد مامانم میفتم شور و شوقم کور میشه و برای تمام کمبودهایی که داشته و سوختنو ساختناش جیگرم آتیش میگیره... واقعا بهشت برای مادرا سزاوارترین پاداشه...