2777
2789
عنوان

عفونت مکرر گوش پسرم😔

105 بازدید | 11 پست

سلام

پسرم سینوزیت و آلرژی داره این دوباعث جمع شدن مایع پشت پرده گوشش شدن

عفونت های گوشش مقاوم به درمانن

با هر سرماخوردگی گوشش درگیر میشه

خسته شدم دیگه.دلم کبابه برا بچم

دارویی نبوده که دکترها ندن به این طفل معصوم

بااینکه هیچ اعتقادی ندارم الان رفتم عنبرنسا دود دادم کنار گوشش، کلاه گذاشتم سرش تا بخوابه

دکتر گفت خوب نشه باید عملvtبراش انجام بدیم

تجربه ای یا راهکاری دارین بگین لطفا🙏🏻

۷سالشه

بهار که بیاید در این سرزمین گلستانی خواهد شکفت؛ما هزاران گل پر پر در این خاک کاشته ایم...🖤🥀

دخترم همسن پسرته .. هر شب قطره زیتون پایه بنفشه بریز نه که بره توی گلوش دراز بکشه سرشو بده عقب ..با قطره چکون بریز دماغش که بره به سمت سینوس ها ... ۴۰شب .. پیشونیش هم با همون روغن ماساژ بده .. گاهی بخور سیاه دونه بده .. نتیجه گرفتی برای پدرم فاتحه بده

لبخند بزن..اینطوری قشنگتر نیستی؟؟

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

قطره بتامتازون بریز تو گوشش کپسول یاگرد آموکسی کلاو هم بهش بده عسل طبیعی هم عالیه برا غفونت گوش

عسل طبیعی خریدم

هر روز بهش میدادم ناشتا

ولی تو گوشش میترسم

بهار که بیاید در این سرزمین گلستانی خواهد شکفت؛ما هزاران گل پر پر در این خاک کاشته ایم...🖤🥀

دخترم همسن پسرته .. هر شب قطره زیتون پایه بنفشه بریز نه که بره توی گلوش دراز بکشه سرشو بده عقب ..با ...

روح پدرت شاد عزیزم

روح پدرت شاد عزیزم

حتما انجام بده .. دخترم گاهی میگفت بوی عفونت توی دماغمه ..همه جا براش بوی بد میاد ...الهی شکر الان اصلا نمیگه ..روزی دو بار میچکونم ..میره سمت سینوس هاش

لبخند بزن..اینطوری قشنگتر نیستی؟؟
بخور کندر هم عالیه بچه های من پارسال ویروس گرفته بودن گوششون عفونت کرده بود و درد میکرد من با بخور ک ...

بریزم تو قابلمه؟

یا بزارم رو گاز دود کنه بگیرم جلو گوشش؟

گیاه دم گاوی بهترین چیز برای عفونت هست

شوهرم پاش زخم شد هرچی پماد و قرص خورد عفونتش خوب نشد براش دود دادم سریع خوب شد

خشک شدشو از عطاری بخر

بعد چشمای پسرتو با روسری ببند که دود تو چشمش نره اذیت بشه

دود بده نزدیک گوشش

خوب میشه.

بریزم تو قابلمه؟یا بزارم رو گاز دود کنه بگیرم جلو گوشش؟

نه اندازه دو سه تا اندازه نخود بریز تو سه لیوان آب بزار یکم جوشید بردار زیر پتو گوشش رو بگیره بالای بخار واسه سینوزیت هم خوبه بعد زیاده روی نکن تو اندازه کندر دود هم نکن خیلی دود میده خفه کنندس همون بنداز تو آب یکم قل خورد حل شد اوکیه

نه اندازه دو سه تا اندازه نخود بریز تو سه لیوان آب بزار یکم جوشید بردار زیر پتو گوشش رو بگیره بالای ...

مرسی عزیزم

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز