2777
2789
عنوان

غذاساز

155 بازدید | 28 پست

بچه ها غذاساز چند تیغه بخرم؟

ظرفیتش چقدر باشه؟

برای سبزی خورد کردن و مرغ خورد کردن میخوام.

و چه چیزهایی مهمه توی خریدش

اگر برند خاصی بهتره لطفا معرفی کنید

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مامانم ۴ تیغه خریده قشنگ خورد نمیکنه از تلویزیون هم سفارش داد، ولی مال جهیزیه منو ۶ تیغه خرید مارکشو یادم نیست چیبود ولی یادمه متاسفانه گرون بود

خلاصه اگر خواستی بخری ۶ تیغه بگیری و جنس خوب

چون خیلی کاربردیه

من خریدم به درد نمیخوره

اصلا سبزی رو خوب خرد نمیکنه

گوشت و مرغ و امتحان نکردم

فقط به درد مخلوط کردن مایع کباب و کوکو و کتلت درست کردن شیرموز و اینجور چیزا میخوره

البته آسیاب هم میکنه

سه تیغ هست از اونایی که تلویزیون تبلیغ میکردن

من خیلی گشتم دو کاسه دوسایزی خریدم . کاسه کوچیکش برای پیاز روزانه استفاده میکنم فقط یه پیاز جا میشه ...

برای پیاز کاربردی باشه که عالیه

من خیلی با پیاز داغ مشکل دارم

۶ تیغه بخر،ظرفیتشم بسته به نوع مصرفت داره،من ۴ لیتری دارم خیلی واسم بزرگه،ما ۳ نفریم مثلا میخوام مواد کتلت بربزم توش حجم موادم برای ۳ نفر اونقدر زیاد نیست به نسبت کاسه ی ۴ لیتری که بتونه خوب خردش کنه

واسه رنده کردن خوبه؟ واسه مواد کتلتی کوکویی. من یچی میخوام ب درد رنده کردن بخوره مثل اون باشه

آره ما گوجه دیگا رنده نمیکنیم میریزیم تو غذاساز کوکو و کتلت هم همینجور مرغم قشنگگگ خورد میکنه و سبزی

خییلییی کاربردیه

من خریدم به درد نمیخورهاصلا سبزی رو خوب خرد نمیکنهگوشت و مرغ و امتحان نکردمفقط به درد مخلوط کردن مای ...

من چیزی میخوام سبزی خرذ کنه برای آش نه قرمه سبزی

و پیاز هم خزد کنه