2777
2789
عنوان

شما قضاوت کنید

314 بازدید | 14 پست

دوستان یکی از مامانای همکسیای دخترم که کلاس سوم هست خیلی اخلاقش یجوریه

از اول که منو دید بجای سلام زل زد به من ، بعد من بهش سلام گفتم بعنی همیشه همینجوریه با اینکه اون کوچیکتره من سلام میگم ! توگروهم پیامای همه رو تحویل میگیره به غیر از من ! مثلا دخترم هفته قبل یه جشنی داشت من پیام گذاشتم که براشون خوراکی گرفتم همه تشکر کردن بجز این درصورتیکه پیام منو دید!!! عجیب نیس؟ اینم بگم من از نظر تیپ وقیافه وتحصیلات از همشون سرترم بعضی اوقات که نگاش کردم دیدم داره منو دید میزنه بعد روشو میکنه اون طرف😁

نمیدونم چرا ازنجور رفتارا اذیتم میکنه 😞

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب خوشش نمیاد لابد ازت ادم گاهی وقتا همینجوری الکی حس بدی ب یکی داره

من احمق که کلاسا انلاین بود دیدم بچه کوچیک داره بهش پیام دارم دخترتو بفرست خونه ما کلی اشکر کرد که شوکه شدم از مهربونیت وفلان

واقعا توخوبی کردن به ادما احمقم

اتفاقا یه نفر تو اشناها هست همکلاسی پسرم بعضی وقتا حااش خوبه باهام خوبه بعضی وقتا هم خود به خود جبهه ...

واقعا چرا اینجورین ؟ این زنه ام موجیه انگار

یبار خودش اومد توپی وی بامن خوش وبش بعد مدرسه میبینه روشو میکنه اونور !!!!

من احمق که کلاسا انلاین بود دیدم بچه کوچیک داره بهش پیام دارم دخترتو بفرست خونه ما کلی تشکر کرد که شوکه شدم از مهربونیت وفلان

واقعا توخوبی کردن به ادما احمقم

واقعا چرا اینجورین ؟ این زنه ام موجیه انگار یبار خودش اومد توپی وی بامن خوش وبش بعد مدرسه میبینه روش ...

نه عزیزم اصلا این حرف نزن، یه عده کلا دم دمی مزاج هستن. نمیدونم دقیقا چی تو ذهنشون میگذره