2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

عزیزم تو شرایط الان خیلی زمان میبره،من از ۲۱آبان پرونده ای دارم تاالان ابلاغیه نیومده

ازسال نود عضو نی نی سایت شدم،تاحالا بالای پنج کاربری داشتم هربار کلمه عبور یادم رفته،ممنون میشم دعا کنید که زودتر دخترم رو ببینم ....یامولاتی یا فاطمه اغیثینی

یه پرونده دیگه هم داشتم درگیری با همسایه ایشون از من شکایت کردن از ماه محرم تا یه ماه پیش واسم ابلاغیه نیومده بود ،پنج ماه تقریبا طول کشید

ازسال نود عضو نی نی سایت شدم،تاحالا بالای پنج کاربری داشتم هربار کلمه عبور یادم رفته،ممنون میشم دعا کنید که زودتر دخترم رو ببینم ....یامولاتی یا فاطمه اغیثینی
عزیزم تو شرایط الان خیلی زمان میبره،من از ۲۱آبان پرونده ای دارم تاالان ابلاغیه نیومده

اها مرسی گلم

آخه حساب دوست پسرم بستس و حالش خرابه به خاطر اون.

منم چندبار ازش پرسیدم نوبت دادگاهت نشده هنوز؟میگه نه.

اونم اخرای آبان بوده به این مشکل خورده.

شده دوماه خسته شدم دیگه از این وضعیتش.

گفتم شاید دروغ میگه و این همه طول نمیکشه!

یه پرونده دیگه هم داشتم درگیری با همسایه ایشون از من شکایت کردن از ماه محرم تا یه ماه پیش واسم ابلاغ ...

وای چ زیاد

آخه مثلا دوست پسر من که حسابش بسته شده و شغلش آزاده الان تو این دوماه با این تورم و گرونی میدونی چقدر آسیب مالی دیده😢

اره احتمالش هست بعدشم تا نتیجه دادگاه قطعی نشه حساب بسته میمونه

وایخدا😢خیلی ضرر کرده و ناراحته

منم داشتم ناراحت میشدم دیگه از این وضع.

دوماهه رابطمون آبکیه😭

دو، سه هفته ای بابام از دزد ماشینش شاکی بود دو سه هفته ای خواندن برای دادگاه

*اگه میتونی تصور کنی پس میتونی انجامش بدی*💪