2777
2789
عنوان

میخوام جدا شم

1842 بازدید | 109 پست

.من 10ساله ازدواج کردم یه بچه دارم کلاس اوله. درظاهر خیلی زندگی خوبی دارم مشکل مالی ندارم با همسرمم مشکل خاصی ندارم. یعنی یکسری مشکلات هست ولی اونقدر جدی نیست ولی مشکل اصلی اینجاست که ازاولم ازدواجم اجباری بود هیچوقت حس عشق ب همسرم پیدا نکردم 17سال ازمن بزرگتره . 7سال از پدرم کوچکتره. اصصصلا میل جنسی بهش ندارم . رابطه واسم مثل تجاوز میمونه .بدم میاد بهم دست میزنه بوسم میکنه. تو رابطه حالت تهوع میگیرم گریه میکنم. تا حالا هرجوری بود تحمل کردم اما دیگه نمیتونم.خودشم متوجه شده میگه ازاول سرد بودی حالا بدتر شدی. میگه تو فقط با من دوست نداری سک.س کنی از من بدت میاد.

واقعنم همینه.فقط از رابطه با اون بدم میاد .

الانم من به جدایی فک میکنم اون تازه میگه بچه بیاریم .کمکم کنین چیکار کنم خواهرا

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ازدواجت اجباری بود بچه دار شدنت چی؟

💔 تو اعتماد آخرم واسه عشق یه آدم بودی زدم قید همه چیزو از اون لحظه که با من بودی یه دنیا رو حریف بودم اگه فقط کنارم بودی تو جنگی رو شروع کردی که از قبل به تو باخته بودم تموم رویامو آجر به آجر با تو ساخته بودم خیال کردم که با قلبم درست تورو شناخته بودم💔😅

شاید به خاطر اعتیادتم هس

میدونی چیه. دلیل اصلی اعتیادمم همین سک.س بود.اوایل وقتی مصرف میکردم بی حس میشدم و احساس تجاوز دیگه نداشتم. اما به مرور تاثیر اونم رفت و الان واقعا در عذابم. بعدم اعتیادمو ترک کردم خواهر