2777
2789
عنوان

نابود شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 400 بازدید | 23 پست

مگه فقط تو برادر از دست دادی

بعدم اگر کوتاهی از کادر درمان بوده دیگه سر خدا ننداز،

مادرشوهر و پدر شوهرم تو فاصله سه ماه فوت کردن، خواهر شوهراموشوهرم اینقد کفر نگفتن، درسته که مرگ جوون سخته ولی این قانون طبیعته

قد ۱۵۹. شروع رژیم ۱/۱۱                                                    وزن 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من چ احمقمچقد امید داشتم 😭😭😭

عزیزم تو تنها نیستی ک عزیزت رو از دست دادی

ماهم قراره از این دنیا بریم قرار نیست ماهمیشه موندگار باشیم یکی زود میره یکی دیر

صبوری کن صلوات بفرست ذکر بگو خیلی ها جگرگوششون رو از دست میدن

مگه فقط تو برادر از دست دادیبعدم اگر کوتاهی از کادر درمان بوده دیگه سر خدا ننداز، مادرشوهر و پدر شوه ...

ی

اگر خدا میخواست میتونست نجاتش بده میتونست بهش کمک کنه

میتونست یا نمیتونس

ی اگر خدا میخواست میتونست نجاتش بده میتونست بهش کمک کنه میتونست یا نمیتونس

بله میتونست،

ولی اگه خدا بخواد همه مریضا رو شفا بده که دیگه کسی تو دنیا نمیمیره،

تازه ظاهراً برادر شما بچه هم نداشته،

برادرشوهرم ۴۰ سالش بود که سرطان داشت و خیلی زود فوت کرد ۴ تا بچه داشت دخترش یک سالش بود، مادر شوهرم به شدت بهش وابسته بود خیلی خیلی وابسته بود ، فکر نمیکردم که بعد از مرگش مادر شوهرم دوم بیاره ولی ۱۵ سال بعد مادر شوهرم فوت کرد، این سالها فقط با نماز و حرم رفتن خودش رو آروم میکرد

شما هم برای آرامش خودت و برادرت سعی کن با معنویات خودت رو آروم کنی، برادرت اگر خیلی خوب بوده جاش خوبه،

مایی که تو این دنیا موندیم باید به فکر بدبختی ها و تنهایی مون باشیم.

سه ماه پیش مادرش.هرم فوت کرد و یک هفته پیش پدر شوهرم،

میگم خدایا چرا دو تا عزیزمون رو تو فاصله سه ماه گرفتی، خیلی پدرشوهرمو دوست داشتم، با هم زندگی میکردیم و پسرم خیلی وابسته ش بود، همه ش میگم حداقل چند ماه دیگه کارمون میبود،

ولی ببین وقت مرگمون که برسه هیچ چیز جلودارش نیست

سه ماه پیش مادرش.هرم فوت کرد و یک هفته پیش پدر شوهرم، میگم خدایا چرا دو تا عزیزمون رو تو فاصله سه ما ...

بله تو خانواده ما هم تو عزیزمون رو گرفت و فاصله کوتاه

پدرو برادرم

و از این خیلی میسوزم

بله تو خانواده ما هم تو عزیزمون رو گرفت و فاصله کوتاهپدرو برادرم و از این خیلی میسوزم

نمیدونم چند سالته، اگر سنت کنه حق داری ولی هر چی سن بالاتر میره درک آدم بیشتر میشه، به خصوص درک مرگ و رفتن از این دنیا، من ۳۵ رو رد کردم و مرگ هر عزیزی برام یاد آورده اینه که دیگه دلبسته دنیا نباشم، آرزوهای بلند و دست نیافتنی برای خودم نزارم، مرگ عزیزان آدم رو خیلی بزرگ تر میکنه

نمیدونم چند سالته، اگر سنت کنه حق داری ولی هر چی سن بالاتر میره درک آدم بیشتر میشه، به خصوص درک مرگ ...

سنم کم نیست

ولی نمیتونم اینو درک کنم

مرگ بابام راحت تر بود

ولی اینو که فکر میکنم الکی الکی مرده حالم بد میشه میخوام خودم بکشم