2777
2789
عنوان

نابود شدم

423 بازدید | 23 پست

درونم داره آتیش میگیره داره میترکه ازغم

چقد قوی بمونم چقد یه روم نیارم 😭😭😭😭

چیکار کردی با من خداااااااااااااااا

من خودم دیدم چطور زجر کشید من با چشمای خودم دیدم هیچ کاری نکردم😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

چقد التماس کردم چقد دعا کردم اگه سگم بودم باید جوابمو میدادی

بگو چه شد که من تو را اینقدر دوستت دارم؟! بگو محبت ما ریشه در ازل دارد.به یاد برادر مظلومم که دلم رو تا ابد سوخت و در نهایت دردمندی پرواز کرد.

چقد گوشی دستم بگیرم از صبح تا شب

از شب تاصبح 😭😭😭😭😭😭😭

چطور روزگارمو سیاه تر کردی

😭😭😭😭

بگو چه شد که من تو را اینقدر دوستت دارم؟! بگو محبت ما ریشه در ازل دارد.به یاد برادر مظلومم که دلم رو تا ابد سوخت و در نهایت دردمندی پرواز کرد.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

دقیقا در شرایط منی. من چندساعت قبل رسما آرزوی مرگ کردم مدتی هم هست تو فکر خودکشی ام ولی از خدا میترسم شرم دارم اما چمارکنمممممممممم😔

با من از صبر صحبت نکنید اونقدر صبر کردم که غوره ها حلوا نشدند و گندیدند خراب شدن اعصاب منم خراب شده. آقایون سایت درخواست ندن من اعصاب ندارم قصد دوستی آشنایی صحبت با هیچ مردی ندارم از همه مردا متنفرم

نابودی منو میخواستی بینی دیدی

دستم از سرم بردار فقط

هر چقدر فکرمیکنم میبینم بهم کمک نکردی

میبینم فقط بهم بدی کردی

دقیقا در شرایط منی. من چندساعت قبل رسما آرزوی مرگ کردم مدتی هم هست تو فکر خودکشی ام ولی از خدا میتر ...

مگه اون شرم داره از دل آدمها

برهر کی میخواد. میده

هر کیم میخواد میزنه زمین

من حتی نمیخوام اسمتو ب زبونم بیارم

چون به عزیزترین آدم زندگیم ظلم کردی

برو سراغ بقیه بنده هات

برو اونا رو هم امتحان بکن

چرا همش نشستی وسط زندگی من

تو هممون رو کشتی

یادم میمونه چه کردی با دلمون

خون به دلمون کردی

مارو کردی مایه عبرت دیگران

تو ما رو از پا اندختی

تو زورگویی

یا خدااا اروم باش عزیزم

مشکلت رو بگو

😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹