غمگین88 مدیر استارتر عضویت: 1403/05/14 تعداد پست: 23 عنوان دعانویس خوب 144 بازدید | 18 پست سلام دوستان چند وقتیه خیلییی به مشکل خوردم حالم خوب نیست تروخدا اگه دارید بگید چند تا پول دادم کلاهبرداری بوده حضوری اگه تو اصفهان باشه مشکلی نیست فقط معتبر باشه خواهشا غیر حضوری هم اگه راضی بودید و معتبره شماره یا آیدی پیجشون را بدید کمکم کنید:( 1404/10/13 | 19:39 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
yeshiiim عضویت: 1398/10/10 تعداد پست: 25456 برا باطل سحر میخوای؟بابا پول ندید🤦🏼♀️🤦🏼♀️🤦🏼♀️🤦🏼♀️اصلا کسایی ک تو این کارن پول نمیگیرن الهی مرا در شب فقرم بسوزان اما محتاج نامردان مگردان ❤️🔥
غمگین88 مدیر استارتر عضویت: 1403/05/14 تعداد پست: 23 برا باطل سحر میخوای؟بابا پول ندید🤦🏼♀️🤦🏼♀️🤦🏼♀️🤦🏼♀️اصلا کسایی ک تو این کارن پول نمیگیرن اره هم برا اون میخوام هم شمع تراپی
yeshiiim عضویت: 1398/10/10 تعداد پست: 25456 اره هم برا اون میخوام هم شمع تراپی وایستا درخواست بدمببین فقط اینجا معرفی کردن پول مول خواستن بگیرناصلا ندهکسی ک تو این کاره بهت میگمپول نمیگیره الهی مرا در شب فقرم بسوزان اما محتاج نامردان مگردان ❤️🔥
غمگین88 مدیر استارتر عضویت: 1403/05/14 تعداد پست: 23 وایستا درخواست بدمببین فقط اینجا معرفی کردن پول مول خواستن بگیرناصلا ندهکسی ک تو این کاره بهت میگمپو ... واقعا پول نمیگیره؟ آخه میدونی من داداشم یکی از این جور آدما را داره بعد واقعا هم کارشو بدون پول راه میندازه فقط شمارشو به من نمیده
پاپلو عضویت: 1404/07/02 تعداد پست: 424 خواهرم نگرد نیستبه والله همه شون بلانسبت کلاهبردارنپول میگیرن ازت سرت کلاه میزارنبراحتی وباچرب زبونی قشنگ ازت پول میکنن
غمگین88 مدیر استارتر عضویت: 1403/05/14 تعداد پست: 23 خواهرم نگرد نیستبه والله همه شون بلانسبت کلاهبردارنپول میگیرن ازت سرت کلاه میزارنبراحتی وباچرب زب ... چیکار کنم فداتشم دیگه خسته شدم نمیدونم چیکار بکنم هر طرفی میرم بن بسته
yeshiiim عضویت: 1398/10/10 تعداد پست: 25456 واقعا پول نمیگیره؟ آخه میدونی من داداشم یکی از این جور آدما را داره بعد واقعا هم کارشو بدون پول راه ... من دعانویس معرفی نمیکنم اصلاچون عاقبت کار رو توی یکی از تاپیکام نوشتم تجربه ام چیهاینجا یکی برای باطل سحر گفت راهنمایی میکنماداب میگمایدی اونو میخوام بدم بهتگفتم اینجا بذارم شاید طرف راضی نباشه تو خصوصی داده بود الهی مرا در شب فقرم بسوزان اما محتاج نامردان مگردان ❤️🔥
پاپلو عضویت: 1404/07/02 تعداد پست: 424 چیکار کنم فداتشم دیگه خسته شدم نمیدونم چیکار بکنم هر طرفی میرم بن بسته من داداش کوچیک شماماینم یه راه حلی داره
آنسوی_مه عضویت: 1401/11/11 تعداد پست: 3527 استارتر شمع تراپی دروغه تورو خدا پولت رو برای این چیزا نده
غمگین88 مدیر استارتر عضویت: 1403/05/14 تعداد پست: 23 من دعانویس معرفی نمیکنم اصلاچون عاقبت کار رو توی یکی از تاپیکام نوشتم تجربه ام چیهاینجا یکی برای باط ... دست شما دردنکنه فداتشم
غمگین88 مدیر استارتر عضویت: 1403/05/14 تعداد پست: 23 من داداش کوچیک شماماینم یه راه حلی داره چیکار کنم الان بنظرتون از هر طرف بدشانسی خانواده که افتضاح زن داداشم از این طرف بت اینکه هیچ کاریش ندارم اذیتم میکنه داداشم از اون طرف مامان و بابام فامیل و رفاقت و عشقم که همش بدشانسی دیوونه شدم
غمگین88 مدیر استارتر عضویت: 1403/05/14 تعداد پست: 23 استارتر شمع تراپی دروغه تورو خدا پولت رو برای این چیزا نده ای بابا :(
پاپلو عضویت: 1404/07/02 تعداد پست: 424 چیکار کنم الان بنظرتون از هر طرف بدشانسی خانواده که افتضاح زن داداشم از این طرف بت اینکه هیچ کاریش ن ... اگه میتونی آبجیروزی۳بارزیارت عاشورابخونحدیث کسادعای توسلسوره واقعهآیت الکرسیمعجزه میبنی خواهرم
غمگین88 مدیر استارتر عضویت: 1403/05/14 تعداد پست: 23 اگه میتونی آبجیروزی۳بارزیارت عاشورابخونحدیث کسادعای توسلسوره واقعهآیت الکرسیمعجزه میبنی خواهرم همرو روزی ۳ بار ؟ تا کی انجام بدم عزیز؟