2777
2789

اگرجواب دادن لایکم کن

اول که به دنیا میایم لبخند مادرمون برامون مهمه بعد میشه لبخند دوست مدرست ، بعد میشه لبخند عشقت همه اینارو نوشتم تا بگم اما یه مرحله ای هم هست تو زندگی که لبخند خودمون مهم ترین و اولین اولویت و داره اونجاس که دیگه یه انسان کاملیم من که هنوز به اون مرحله نرسیدم شما رسیدید ؟ 💜 اگه امضامو میخونی ، اره خودت ، میشه یه صلوات برای روبه راهی زندگیم بفرستی  ممنونم واسه این که وقت گذاشتی و خوندی 💛🌻  تیکر رسیدن به وزن دلخواهمه باردار نیستم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چرا نشه عزیزم میشع من خودم یازدهم نمره خوبی گرفتم ییست نشدم چون ی مورد نیاز ب تست داشت سطح بالا بود بلد نبودم ولی بقیه عین کتاب بود

نظراتی که میدم معنی اینو میده ک اگ جای شما بودم چیکار میکردم ن ک حتما برید اون کار و کنید

چرا نشه عزیزم میشع من خودم یازدهم نمره خوبی گرفتم ییست نشدم چون ی مورد نیاز ب تست داشت سطح بالا بود ...

سوالا راحته

مشکل اینه اون چیزی که خاستن رو ننویسی کم میکنن

سوالا راحته مشکل اینه اون چیزی که خاستن رو ننویسی کم میکنن

خب کلمات کلیدی باید باشه

نظراتی که میدم معنی اینو میده ک اگ جای شما بودم چیکار میکردم ن ک حتما برید اون کار و کنید

من تجربی بودم اول اینکه زیست فراره و زود فراموش میکنی ، روتین داشته باش ، روزنامه وار بخون، است هم کار کن طراح امتحان نهایی زیست رو همیشه چالشی میاره الخصوص صحیح غلطا نمونه سوال های سال های قبل روحل کن، کتاب خوب برای امتحان نهایی ام فرمول بیست هست از فروردین باید سوالات این کتاب رو حل کنی، استمرار داشته باش و به متن مسلط شو

بدون تو مگه میشه زندگی کرد👩❤️👨💍❤️

خب کلمات کلیدی باید باشه

ببین

یه کتاب اومده چندجا حرف زده درباره اون سوال

بخوای کلی بگی نمره نمیگیری بخوای کلمه به کلمه بگی میبینی اونو نمیخواد

نمیدونم متوجه میشی یا ن

من تجربی بودم اول اینکه زیست فراره و زود فراموش میکنی ، روتین داشته باش ، روزنامه وار بخون، است هم ...

ماجرای بیست گرفتم سوالاش بد نیست

نمیدونم شاید مشکل اینکه سوال زیاد حل نمیکنم

ببینیه کتاب اومده چندجا حرف زده درباره اون سوالبخوای کلی بگی نمره نمیگیری بخوای کلمه به کلمه بگی میب ...

من کلنل کلمه پیگم راستش