2777
2789

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

چرا نشه عزیزم میشع من خودم یازدهم نمره خوبی گرفتم ییست نشدم چون ی مورد نیاز ب تست داشت سطح بالا بود بلد نبودم ولی بقیه عین کتاب بود

خدایا ممنونم ازت که همیشه کنارم بودی حتی وقتی خودم از خودم نا امید شده بودم تو نشدی همیشه پشتم بودی هیچوقت نذاشتی خرد شم مرسی که خدای منی:) لطفا تو این مسیر هم کنارم باش لطفا تلاش های اینهمه مدتم و نادیده نگیر میدونم که نادیده نمیگیری میدونم گه امسال قبول میشممگه نه؟

چرا نشه عزیزم میشع من خودم یازدهم نمره خوبی گرفتم ییست نشدم چون ی مورد نیاز ب تست داشت سطح بالا بود ...

سوالا راحته

مشکل اینه اون چیزی که خاستن رو ننویسی کم میکنن

سوالا راحته مشکل اینه اون چیزی که خاستن رو ننویسی کم میکنن

خب کلمات کلیدی باید باشه

خدایا ممنونم ازت که همیشه کنارم بودی حتی وقتی خودم از خودم نا امید شده بودم تو نشدی همیشه پشتم بودی هیچوقت نذاشتی خرد شم مرسی که خدای منی:) لطفا تو این مسیر هم کنارم باش لطفا تلاش های اینهمه مدتم و نادیده نگیر میدونم که نادیده نمیگیری میدونم گه امسال قبول میشممگه نه؟

من تجربی بودم اول اینکه زیست فراره و زود فراموش میکنی ، روتین داشته باش ، روزنامه وار بخون، است هم کار کن طراح امتحان نهایی زیست رو همیشه چالشی میاره الخصوص صحیح غلطا نمونه سوال های سال های قبل روحل کن، کتاب خوب برای امتحان نهایی ام فرمول بیست هست از فروردین باید سوالات این کتاب رو حل کنی، استمرار داشته باش و به متن مسلط شو

دخترام عزیزای دلم❤️🥺

خب کلمات کلیدی باید باشه

ببین

یه کتاب اومده چندجا حرف زده درباره اون سوال

بخوای کلی بگی نمره نمیگیری بخوای کلمه به کلمه بگی میبینی اونو نمیخواد

نمیدونم متوجه میشی یا ن

من تجربی بودم اول اینکه زیست فراره و زود فراموش میکنی ، روتین داشته باش ، روزنامه وار بخون، است هم ...

ماجرای بیست گرفتم سوالاش بد نیست

نمیدونم شاید مشکل اینکه سوال زیاد حل نمیکنم

ببینیه کتاب اومده چندجا حرف زده درباره اون سوالبخوای کلی بگی نمره نمیگیری بخوای کلمه به کلمه بگی میب ...

من کلنل کلمه پیگم راستش

چی؟

ببخشید وضیعت تایپم افتضاحه میگم من کلمه ب کلمه مینویسم