2777
2789
عنوان

چاقی

| مشاهده متن کامل بحث + 2939 بازدید | 29 پست

اصلا با مصرف شیرینجات و سرخ کردنیا وزنتو نبربالا ک بعدا پشیمون میشی

حتی اگه فرشته هم  باشی همیشه ی نفر پیدا میشه ک از صدا بال زدنت خوشش نمیاد.!خودتو گرفتار حرف مردم نکن""🌸"
خسته شدم از بس مسخره شدمه هی میگن انگار ماهی هستی هیچی نمیخوری

دوست من کپسول اشتها اور خورد بنده خدا خپل خان شد کل تنش ترک برداشت بعد چندماهم دوباره لاغرشد موند ی تن شل و ول ترک خورده

حتی اگه فرشته هم  باشی همیشه ی نفر پیدا میشه ک از صدا بال زدنت خوشش نمیاد.!خودتو گرفتار حرف مردم نکن""🌸"

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

بهترین مربی مطنقه ما بود

لاغریتون ارثیه ؟یا اینکه شاید هورمونی باشه.دکتر رفتی؟

همون باشگاع خیلی خوبه اگه مربیت خوب باشه یه معجون اشتها اور بگیر بخور تا اشتهات باز شه میون  ورزش تخم مرغ و سیب زمینی  بخور بعد ورزشم حتما شیر موز بخور ژله مرتب بخور البته تو سن رشدم هستی به مرور چاق میشی منم مثل خودت بودم با همینا الان هیکلم عالی شده

کی فکرشو میکرد‌ یه روزی حرفامونو به آدمایی بگیم که تاحالا ندیدیمشون...!🥲🥲🥲
البته قبل بارداری و زایمان خواهرام و مادرمم ایطور بودنه بعد زایمان یجوری چاق میشم که دیگه پایین نمیا ...

خو دیگه!پس اصن چاق نشوو  

اها راستی باشگاهم میری وزنه هات باید سنگین باشه که ب زور بتونی بزنی اونجوری تاثییر میزاره البته دقت کن حرکتو درست بزنی که مشکلی برات بوجود نیاد 

کی فکرشو میکرد‌ یه روزی حرفامونو به آدمایی بگیم که تاحالا ندیدیمشون...!🥲🥲🥲

الان دختری ظرافبتتو نگه دار.فقط ی چندکیلو میتونی با کربوهیدرات ک دوستانم گفتن وزنتو بالاببری ک بهتر شی  

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز