2777
2789
عنوان

خیلی خستم از این زندگی

100 بازدید | 10 پست

از شوهرم متنفرم . کاش خانواده هایی که صلاحیت ندارن بچه نیارن این شوهرا میدونن ما جایی برای رفتن نداریم دور برمیدارن. اون خونه ای که چشم باز کنی ببینی جنگه دعواس بچه ها فقط دنبال راه فرارن مامانم زن عاقلی نبود تا یکم بزرگ شدم همش مریض عصبی بود کتکمون میزد بابام از اون بدتر کاش راه داشتم کاش جایی داشتم دارم دق میکنم از شوهره کثافتم که میره سر کار میاد خونه براش حکم مسافرخونه رو داره.تا دهن باز کنی قیامت بپا میشه . اخه زندگی برای ما حکم چیو داره

تا وقتی کفش های کسی رو نپوشیدین قضاوتش نکنید 🌍زمین🌏 بد گِرده‼️

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

الهی عزیزم بهت خیانت میکنه،؟

نه ولی میگن هزار نوع شوهره بد داریم. مگه فقط به کسی که خیانت کنه میگن بد؟ این مردایی که من میشناسم بیست برابر خیانت به زن عذاب میدن

نه ولی میگن هزار نوع شوهره بد داریم. مگه فقط به کسی که خیانت کنه میگن بد؟ این مردایی که من میشناسم ب ...

ن عشقم منظور بدی نداشتم دلگیر نشو ، حرف بزن راجبش چطوره چیکار میکنه باهات

ن عشقم منظور بدی نداشتم دلگیر نشو ، حرف بزن راجبش چطوره چیکار میکنه باهات

هیچ تلاشی برا زندگیمون نمیکنه جلوش گریه کنم خودمو بکشمم مهم نیستم براش بهم اصلا ارزش نمیده ۲۴ ساعت باگوشی تو اکسپلور اینستا هس موقع غذا خوردن دستشویی رفتن دهن وا میکنم میگه طلاق بگیز برو. منی که جایی ندارم برم اونقدر حرص میخورم قلبم داره تو دهنم میزنه

هیچ تلاشی برا زندگیمون نمیکنه جلوش گریه کنم خودمو بکشمم مهم نیستم براش بهم اصلا ارزش نمیده ۲۴ ساعت ب ...

آتیش بگیرن اینطور مردا ، شوهر من اوایل وقتی میدونست جایی ندارم برم تهدید میکرد و وحشی بازی ، بعد یکی دوسال در اومدم تو روش گفتم در آخه از سگ کمتر میرم خدا شاهده میرم کلیمو میفروشم خرجمو در میارم زیر بار سایه سنگینت نمیمونم طلاق میگیرم به خاک سیاه میشونمت هیچی دیگه عن آقا آدم شد گفت باش بشین زندگی کنیم

آتیش بگیرن اینطور مردا ، شوهر من اوایل وقتی میدونست جایی ندارم برم تهدید میکرد و وحشی بازی ، بعد یکی ...

رفتی؟ اخه هزار بار گفتم تهدید به رفتن کردم ولی جایی ندارم برم اونم خوب میدونه