2777
2789
عنوان

قرص کلومیفن 50

| مشاهده متن کامل بحث + 84156 بازدید | 59 پست

وای ممنونم بچه ها امیدوار شدم الهی همه اونایی ک میخوان و اقدام کردن این ماه یه خوشگل و سالم و صالحشو خدا بهشون بده ب منم بده همگی خوش خبر باشیم

من اون زخمی رو خوردم ک تو از حس کردنش مردی💔 میشه برای سلامتی پسرم یه صلوات بفرستی🙏💓

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم این ماه از شب سوم پریودی تا پنج شب شبی دوتا خوردم ،دوتا هم امپول hmg زدم ،امروز هم روز یازده پری ...

Hmg برای چیه اونو ب من نداده؟ 

من اون زخمی رو خوردم ک تو از حس کردنش مردی💔 میشه برای سلامتی پسرم یه صلوات بفرستی🙏💓
ایشالاااا عزیززززم، کاش خبرشو بهم بدی

اسمت یادم میمونه 

اگه باردار بشم که تاپیک میزنم😉

💞💫خدایاتو کافی هستی برایم،مشکلاتم را به تو می سپارم و دلم قرص می شود.بودنت را از من نگیر مهربان من!💫💞
به من کلومفین داد سونو کرد روز نهم سیکلم دید زیاد نسبت به روز نهم بزرگ نشده دوتا هم امپول hmgداد زدم ...

اهان، ولی تعجب میکنم چرا ب من اصلا سونو نداده، گفت این قرص و بخور روز 13 و 14 پری هم امپولو بزن باردار ک شدی بیا🤔

اسمت یادم میمونه  اگه باردار بشم که تاپیک میزنم😉

ایشالااا عزیزم خوش خبر باشی الهی

اهان، ولی تعجب میکنم چرا ب من اصلا سونو نداده، گفت این قرص و بخور روز 13 و 14 پری هم امپولو بزن بارد ...

بعضی دکترا سونو رو مراحل بعدی میدن دکتر منم نداد ازش پرسیدم گفت فعلا داروهاتو شروع کن 

💞💫خدایاتو کافی هستی برایم،مشکلاتم را به تو می سپارم و دلم قرص می شود.بودنت را از من نگیر مهربان من!💫💞
بعضی دکترا سونو رو مراحل بعدی میدن دکتر منم نداد ازش پرسیدم گفت فعلا داروهاتو شروع کن 

اا خوب پس من گفتم نکنه مشکلی باشه

ماه اول که کلومیفن مصرف کردین. دکترم برای منم نوشت که این ماه از روز  5 ام باید دو تا بخورم بعد ...

اره عزیزم همون ماه ک استفاده کردم، البته من نتونستم تو اون تاریخایی ک دکتر داد انجام بدم ولی خدا خواست و شد، انشالله ک شماهم این ماه جواب مثبت میگیری عزیزم

اره عزیزم همون ماه ک استفاده کردم، البته من نتونستم تو اون تاریخایی ک دکتر داد انجام بدم ولی خدا خوا ...

حامله شدین شما؟ بگین ک چجوری استفاده کردین امپول رو کی زدین؟ من سقط داشتم ولی میخام بدونم

میشه  برای شادی روح بهترین پدر دنیا ی صلوات مهمونم کنید😔