2777
2789
عنوان

قرص کلومیفن 50

| مشاهده متن کامل بحث + 84150 بازدید | 59 پست
یه دکتر رفتم به هرکی اون ماه قرص و آمپول داده بود همشون حامله شده بودن دوقلو.ولی خب اونا آمپولم زده ...

ااا ب منم هم قرص داده هم امپول پس یعنی امکانش هست؟؟ 

من اون زخمی رو خوردم ک تو از حس کردنش مردی💔 میشه برای سلامتی پسرم یه صلوات بفرستی🙏💓
برا عروس عموی شوهرم ک ۱۳ سال بود باردار نمیشد تو ماه اول جواب داد  

آخی الهی 

منم ماه اولی هست که بهم داده 

شبی یکی داده 

خودم دوتا بخورم بنظرم اگه اینطوریه😞

💞💫خدایاتو کافی هستی برایم،مشکلاتم را به تو می سپارم و دلم قرص می شود.بودنت را از من نگیر مهربان من!💫💞

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

برا عروس عموی شوهرم ک ۱۳ سال بود باردار نمیشد تو ماه اول جواب داد  

اخی چقد عااالی، ایشالاا واسه منم جواب بده این ماه دعا کنین

من اون زخمی رو خوردم ک تو از حس کردنش مردی💔 میشه برای سلامتی پسرم یه صلوات بفرستی🙏💓
آخی الهی  منم ماه اولی هست که بهم داده  شبی یکی داده  خودم دوتا بخورم بنظرم اگه ای ...

ب من گفت شبی دوتا همزمان گفت اگه مصممی 

مشکلم تنبلی تخمدان.کدام قرص وآمپول بابت ولی فعلاخبری نیس

ایشالاا ک هر چ زودتر جواب بگیری عزیزم

ب من گفت شبی دوتا همزمان گفت اگه مصممی 

خودمم میخواستم دوتا بخورم اخه دکتر من تو دارو دادن خسیسه یکم😟

ایشالا این ماه هر دو باردار بشیم😚

💞💫خدایاتو کافی هستی برایم،مشکلاتم را به تو می سپارم و دلم قرص می شود.بودنت را از من نگیر مهربان من!💫💞
ایشالله خدا بهت یه نی نی ناز میده عزیزم فقط استرس نداشته باش 

فدات شم ایشالاا

خودمم میخواستم دوتا بخورم اخه دکتر من تو دارو دادن خسیسه یکم😟 ایشالا این ماه هر دو باردار بشیم😚

ایشالاااا عزیززززم، کاش خبرشو بهم بدی

خیلیا نتیجه گرفتن.توکل به خدا انشالله که دوقلو تپل مپل گیرت بیاد

عزیززمی ممنونم ایشالا دعا کنین

منم این ماه از شب سوم پریودی تا پنج شب شبی دوتا خوردم ،دوتا هم امپول hmg زدم ،امروز هم روز یازده پری ...

ایشالااااا ک جواب میگیری و مامان میشی این ماه عزیزم