2777
2789
عنوان

لطفا راهنمایی می خوام

146 بازدید | 15 پست

سلام من 17سال ازدواج کردم ازدواجمونم عاشقانه بوده الان سه تا بچه دارم همسرم به شدت شکاک وپارانوعیده ولی کم کم بابزرگتر شدن بچه ها کمتر شدخودش بسیار خود شیفته ومغروره با اینکه از لحاظ سن من 8سال کوچکترم وظاهری خیلی بالاترم ولی طوری رفتار میکنه که من احساس خود کم بینی دارم خیلی به زنا نگاه میکنه چه بیرون چه گوشی بارها بهش تذکر دادم ولی هیچ مشکل اصلی من از بار داری سومم شروع شد همسرم گرم مزاجه من هم همینطور ولی بعد ماهای 5بارداری اصلا شده کوه یخ هم از لحاظ رابطه هم مسعولیت خونه وبچه ها فقط پول میده میره سر کار دیگه کاری به کارمون نداره

خدایا به داده وندادت شکر❤که داد ات نعمت ندادت حکمت وگرفته ات امتحان است🙏خودت حافظ همسر وفرزندانم باش🤲

همش من باید برم پیشش امن معذرت می خوام بعضی اوقات خوبه ولی بعضی اوقات اصلا نمیتونه میگم دلیلش چیه میگه بچه هاویا مساعل مالی وخستگی کارو بهانه میکنه ولی موقع دعوا میگه من برام زیاده ریخته از دخت جون بگیر تازن شوهر دار بهم پیشنهاد میدن ولی من خودم خوشم از این کارا نمیاد ولی میریم بیرون همش چشش دنبال اینو اونه پر اینستاش زن الانم سابقه خیانت ونه جنسی هم داشته الانم عکس یه زنو تو گوشیش دیدم میگه نه این همکارم برام فرستاده گفته میشناسیش مال من نیس .دعپچوامون شده دیگه بهش از بس سردی وبی محبتی وچشم هیزی دیدم علاقه ندارم خانوادمم پشتمن 32سالمه می خوام برم قهر ولی به خاطر بچه ها دو دلم به نظرتون چکار کنم

خدایا به داده وندادت شکر❤که داد ات نعمت ندادت حکمت وگرفته ات امتحان است🙏خودت حافظ همسر وفرزندانم باش🤲

متاسفانه اختلال خودشیفته، پارانویید، هول بودن

چیزایی که گفتین واقعا اذیت کننده ست و راه حلشم فقط مشاوره ست که همچین ادمایی اصلا قبول نمیکنن مشکل هست

سلاممم 🎀 خب من از اون آدمام که اول گوش می کنه، بعد اگر لازم باشه آروم و منطقی حرف می زنه ؛ قضاوت بلد نیستم و میتونم آدم امنی باشم.🤍 برابری و حقوق زن برام یه باوره، نه شعار.🌱کتاب ، فیلم و موسیقی آرامش و شادی منن، گاهی پشت پیانو یا گیتار خودمو پیدا میکنم، گاهی با نقاشی و قلم دست گرفتن . 🎹🎸🎨 البته بذارید اعتراف کنم که بخش زیادی از آرامشمو مدیون تراپی رفتن مداومم 🫱🏽🫲🏻یاد گرفتن چیزای جدید مخصوصا زبان ها و هنرها همیشهه برام هیجان داره.😍ورزش، حیوانات، سفر، دریا و آسمون جزو چیزایین که یادم میندازن هنوز زنده ام.🌻🐳🏃♀️🌚 به استایل و روتین مراقبت از پوست و زیبایی علاقه دارم و همیشه با کنجکاوی دنبال امتحان و مطالعه چیزای تازه ام و فکر کنم تو این قضیه هم میتونی روم حساب کنی😗🥂💄 .

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اول مشاوره

نتیجه داد چه بهتر

نداد طلاق

زندگی مثل گیم نیست که اگر شخصیت بمیره دوباره به راحتی زنده بشه

عمر یک بار داده میشه و پس از اون نیستیه

عمر شما ارزشش بیش از این هاست...

(من رو مورد نقد و نصیحت قرار ندهید) #حامی_فمینیسم لطفا افراد افراطی زن ستیز یا مذهبی های افراطی (تاکید کردم مذهبی های افراطی نه همه‌ی مذهبی‌های گرامی و عزیز) با من بحث نکنن و سعی در زور چپون کردن عقاید خودشون به من رو نداشته باشند. به همه‌ی اقلیت‌های فکری(درصورتی که باعث آسیب رساندن به دیگران نشوند احترام میزارم، به همه‌ی اقلیت‌های جنسی احترام میزارم. بدون با توهین نمیتونی نظر کسیو عوض کنی.                              خط قرمزهای من: ⭕ از کودک همسری دفاع کنید و ادعا هم کنید ما تو بچگی ازدواج کردیم و الآن موفقیم                         ⭕ برابری زنان با مردان رو مسخره کنید و به من بابت پیرو بودنش توهین کنید     ⭕تو بحثِ با من بزور بخواید وانمود کنید حرفتون درسته و از اون بدتر نظرتونو تحمیل کنید    دختر زیر ۱۸ سال نمی‌تونه رای بده؛ نمی‌تونه گواهینامه بگیره، حتی اگه مریض بشه و از بیمارستان بخواد رضایت بده خارج شه بدون اجازه‌ی پدرش این حقو نداره و... ولی حق بله گفتن سر سفره‌ی عقد رو داره!          هروقت به کسی گفتم دیگه ریپلای نکنه خودش این تاپیکو بخونه https://www.ninisite.com/discussion/topic/16713258/%DA%AF%D8%A7%D9%87%DB%8C-%D9%88%D9%82%D8%AA-%D9%87%D8%A7

نمیدونم چکار باید کرد از اینور بچه هامن از یه طرف دیگه با بی محبتیاش وبی محلیاش به ستوح اومدم ساکمم بستم شب قرار از سر کار بیاد باهم حرف بزنیم نمیدون دارم دیونه میشم

ببینید زن بعد از زایمان فرم بدنیش تغییر می کنه

باید با ورزش و رژیم غذایی مناسب بدنش رو سر فرم کنه

باشگاه بدنسازی برین و روی عضلات پا و شکم و کمر

تمرکز کنید

پله اول خیانت توجه نکردن خانمها به خودشون هست

اولین خیانتی که به یک خانم میشه خیانت خودش

به خودشه وقتیکه به خودت بها ندی چه انتظاری داری

که همسرت بهت بها بده پس اول در خودت

تغییر ایجاد کن تا باعث ایجاد تغییر در دنیای

اطرافت بشی

همش من باید برم پیشش امن معذرت می خوام بعضی اوقات خوبه ولی بعضی اوقات اصلا نمیتونه میگم دلیلش چیه می ...

خیلی اشتباه میکنی هربار میری پیشش تو هم باهاش مغرور باش

درسته حرص زندگیتو میخوری ولی نباید بار زندگی مشترکتون رو دوش تو باشه فقط

باورم نمیشه این موضوع رو به بدن زن ربط دادی3 تا زایمان کرده خو

شاید باورت نشه اصلا بهم نمیاد بچه بز رگ داشته باشم بادختر کوچیکم میرم بیرون فکر میکنن همین یکی رودارم

زایمانمم سزارین بوده از لحاظ جنسی اصلا همسرم شکایتی نداره

ببینید زن بعد از زایمان فرم بدنیش تغییر می کنه باید با ورزش و رژیم غذایی مناسب بدنش رو سر فرم کنه با ...

اصلا مشکلی باظاهر من نداره

نمیدونم چکار باید کرد از اینور بچه هامن از یه طرف دیگه با بی محبتیاش وبی محلیاش به ستوح اومدم ساکمم ...

عزیزم جدایی و دشمنی تا جایی که میتونی انجام نده چون این وسط بچه هات آسیب میبینن ولی اجازه هم نده این محبتت و سازگاری هات به سوءاستفاده تبدیل بشه

و اینکه میگی به دیگران نگاه میکنه و عکس تو گوشیش این اصلا طبیعی نیست خودت جلوشو بگیر

اصلا مشکلی باظاهر من نداره

وقتی که میگین چشم هیز شده اونم بعد از زایمان سوم

یعنی مشکل داره اما به زبان نمیاره 👇

اصلاً مهم اون مشکل داشته باشه یا نداشته باشه

شما در هر صورت برای دل خودتون به خودتون برسین

قطعاً ممکنه از نظر زیبایی خوب و عالی باشین

اما تناسب اندام ربطی به زیبایی نداره

عزیزم جدایی و دشمنی تا جایی که میتونی انجام نده چون این وسط بچه هات آسیب میبینن ولی اجازه هم نده این ...

این نگاه کردن از اول زندگیمون داشت الان مشکل من سردی ودوریمون از همه برا رابطه بیشتر اون پیشنهاد میداد و پیش قدم بود ولی بعد بارداریم اصلا سرد شده ومیل جنسیش بسیار کم شده همش من باید پیش قدم میشم همینطور که تو تاپیکم گفتم اصلا مشکل جنسی پیدا کرده مطمعنم که خیانتم نمیکنه همش تو خودشه وقتی هم ازش میپرسم مشکلات بچه ها واقتصادی وکاری بیان میکنه

این نگاه کردن از اول زندگیمون داشت الان مشکل من سردی ودوریمون از همه برا رابطه بیشتر اون پیشنهاد مید ...

کلا کار کردن هم اعصاب برای آدما نمیزاره اینم باید در نظر بگیری و درک کنی ولی اینکه میگی نگاه میکنه واقعا از نظر هیچ انسانی قابل قبول نیست با این موضوع کنار نیا بابت توجه هم با تو فقط اینجوریه یا مثلا با اطرافیان و خانوادشم این مدلیه

هرچند بازم میگم ممکن فشار کاری روش باشه خیلی سخت نگیر