2777
2789
عنوان

عطر اسکندل

270 بازدید | 31 پست

سلام نظرتون در مورد عطر اسکندل چیه ؟ بنظرتون برای چه سنی مناسبه ؟ من میخوام بخرم زن عموم میگه برا سنت خوب نیست منم تبلیغ هاشو توی اینستا زیاد دیدم

خدا کنه روزی موفقیت همه‌ی فرزندان کروش و بزرگ رو بیبینم اون بالا بالا باهم صحبت میکنیم😘

همین که یه دخترس پاهاش تو هواس 😂

من شرکتیش رو داشتم بوش رو دوس نداشتم

متاسفانه تنها چیزی که در سرزمینم عادلانه تقسیم شد فقر و فلاکت بود 🔸 فرعون و سپاهیانش بدون اینکه هیچ حقی داشته باشند در زمین تکبر ورزیدند و پنداشتند نزد ما بازگردانده نخواهند شد (قصص۳۹) 🔸آری فرعون قومش را گمراه کرد ، نه هدایت (طه ۷۹)🔸 میگفت من بزرگ ترین مالک و صاحب اختیار شما هستم (نازعات ۲۴) ...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همین که یه دخترس پاهاش تو هواس 😂من شرکتیش رو داشتم بوش رو دوس نداشتم

اره 😂🤣

خدا کنه روزی موفقیت همه‌ی فرزندان کروش و بزرگ رو بیبینم اون بالا بالا باهم صحبت میکنیم😘

اره 😂🤣

من که دوسش ندارم

کلا تجربه بهم ثابت کرده عطرای قرمز رنگ بوی عربی دارن که سلیقم نیس

متاسفانه تنها چیزی که در سرزمینم عادلانه تقسیم شد فقر و فلاکت بود 🔸 فرعون و سپاهیانش بدون اینکه هیچ حقی داشته باشند در زمین تکبر ورزیدند و پنداشتند نزد ما بازگردانده نخواهند شد (قصص۳۹) 🔸آری فرعون قومش را گمراه کرد ، نه هدایت (طه ۷۹)🔸 میگفت من بزرگ ترین مالک و صاحب اختیار شما هستم (نازعات ۲۴) ...

خیلی شیرین و سنگینه بوش عزیزم ولی سلیقه ای هست

ممنون میشه بگین چه رایحه ای داره انلاین میخوام سفارش بدم 😘

من که دوسش ندارم کلا تجربه بهم ثابت کرده عطرای قرمز رنگ بوی عربی دارن که سلیقم نیس

آها سپاس گذارم وقت گذاشتین ❤️

عسل اینجور چیزی هست عطرهای خیلی خوش بو میخوای بهت معرفی کنم من عطربازم☺️

بله اگه میشه لطف کردین 😊❣️

من فقط عطرهای صورتس و سفید میزنم . بقیه عطرا استرس و سردرد و فشار بهم وارد میکنن

کلثوم اکبری هستمه ساکن ساری . مره جنون دست هداعه مه دست نیه . سیزده تا بیه چهارده تا بیه پونزده تا بین ندومبه. ندومبه یه ماه کشیه بیست روز کشیه دو ماه کشیه یکسال کشیه ندومبه.قرص هداعهههه قرص قننند ....با حوله ...

خب تو خوراکی ها یا تو بو ها به چه چیزی علاقه داری شیرین تلخ گلی میوه ای خنک رایحه ملایم یا تند ؟

گرم و شیرین خاص و جذاب باشه از خوراکی ها مارشمالو دوست دارم

عسل اینجور چیزی هست عطرهای خیلی خوش بو میخوای بهت معرفی کنم من عطربازم☺️

من عااااااااااااااشق عطرم

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...
خب تو خوراکی ها یا تو بو ها به چه چیزی علاقه داری شیرین تلخ گلی میوه ای خنک رایحه ملایم یا تند ؟

عزیزم به منم راهنمایی کن من عطر مورد علاقه ام کرید سیلور مانتن واتر هست و یکی هم سوییت لاو / دارک ویو از ژک سافت ( ژک سافت صورتی در واقع)

چون فقط این دو مورد بهم میسازه میخواستم پیشنهاد بدی دیگه من عطایی مثل اینا هستن که کمی تنوع بدم

مخصوصاً سیلور مانتن واتر که خیلی دوستش دارم

کلثوم اکبری هستمه ساکن ساری . مره جنون دست هداعه مه دست نیه . سیزده تا بیه چهارده تا بیه پونزده تا بین ندومبه. ندومبه یه ماه کشیه بیست روز کشیه دو ماه کشیه یکسال کشیه ندومبه.قرص هداعهههه قرص قننند ....با حوله ...