2777
2789
عنوان

عطر اسکندل

| مشاهده متن کامل بحث + 270 بازدید | 31 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

سکرت و اسکندل استفاده کردم به نظرم سکرت خوبهقودگرل هم ولی اصلاا استفاده نکن

ممنون🥰

خدا کنه روزی موفقیت همه‌ی فرزندان کروش و بزرگ رو بیبینم اون بالا بالا باهم صحبت میکنیم😘

خب یارا صورتی . باربری هر . مون پاریس .مای وی عطرهای مناسب تو هست بین اینا مخصوصا باربری هر اون چیزی ...

مرسیلطف کردین تشکر🥰

خدا کنه روزی موفقیت همه‌ی فرزندان کروش و بزرگ رو بیبینم اون بالا بالا باهم صحبت میکنیم😘

عزیزم به منم راهنمایی کن من عطر مورد علاقه ام کرید سیلور مانتن واتر هست و یکی هم سوییت لاو / دارک وی ...

من اینارو امتحان نکردم تا حالا عزیزم باید بهم بگی بگی به چه خوراکی چه بویی علاقه داری تو میوه ها چی رو دوست داری بعد اینکه شیرین ملایم گلی میوه ای خنک چه رایحه ای مد نظرته

عزیزم به منم راهنمایی کن من عطر مورد علاقه ام کرید سیلور مانتن واتر هست و یکی هم سوییت لاو / دارک وی ...

عزیزم از کرید سیلور بازخورد گرفتی؟

من عاشق بوش شدم و تصمیم گرفتم بخرم ولی توی سایتها دیدم نوشته مردونه ست

میترسم بخرم و بازخورد بد بگیرم

🍓✨

عزیزم از کرید سیلور بازخورد گرفتی؟ من عاشق بوش شدم و تصمیم گرفتم بخرم ولی توی سایتها دیدم نوشته مردو ...

بوش چون خنکه زیاد پخش بوش مشهود نیست مخصوصا تو زمستون ولی من اصلا دنبال این نیستم که همه تو مجلس با بوی عطر من جلب توجه کنن

من حالم باهاش خیلی خوبه واقعا عالیه چندمین باره شارژ میکنم بوش شبیه لیمو ترشه خنکه سردرد و استرس نمیده

کلثوم اکبری هستمه ساکن ساری . مره جنون دست هداعه مه دست نیه . سیزده تا بیه چهارده تا بیه پونزده تا بین ندومبه. ندومبه یه ماه کشیه بیست روز کشیه دو ماه کشیه یکسال کشیه ندومبه.قرص هداعهههه قرص قننند ....با حوله ...

من اینارو امتحان نکردم تا حالا عزیزم باید بهم بگی بگی به چه خوراکی چه بویی علاقه داری تو میوه ها چی ...

خنک

ملایم

شیرین اصلا نباشه

ترش باشه

کلثوم اکبری هستمه ساکن ساری . مره جنون دست هداعه مه دست نیه . سیزده تا بیه چهارده تا بیه پونزده تا بین ندومبه. ندومبه یه ماه کشیه بیست روز کشیه دو ماه کشیه یکسال کشیه ندومبه.قرص هداعهههه قرص قننند ....با حوله ...