2821
2789
عنوان

همسرم میگ

| مشاهده متن کامل بحث + 380 بازدید | 39 پست
😂😂وا چرا اینم ی روزه

عزیرم اینا رو ول کن خیلی ها گارد مسخره دارن نسبت به خانواده شوهر وقنی خانواده شوهرت خوب باشن بهتون بدی نکرده باشه به هم خوبی کردن چیری از ادم نمیکنه شما با همین مدل پیش برو سعی کن باهاشون خوب باشی یه شوهر منم باشه بی حوصله هست کاری نمیخواد بکنه خیلی وقتا من اصرار میکنم یه کاری برای مادر شوهرم بکنیم والله از خوبی به هم چیری از آدم کم نمیشه خوبی کردن برای مردم این دوره یه جور عجیبه نگار به نظرم یه کیک بگیر بهش بگو بیاد ببره خونشون یا خودت اگه بتونی برو خونشون لازم نیست که حتما اون ببره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیرم اینا رو ول کن خیلی ها گارد مسخره دارن نسبت به خانواده شوهر وقنی خانواده شوهرت خوب باشن بهتون ب ...

درسته واقعا منم تا الان خوب بودن باهم و حمایتمونم کردن منم این کار کوچیکه در حد توانمه روز مادر برا مادرشوهرم نبردم چون دستم تنگ بود نداشتیم خودشم میدونه بهش زنگ زدم گفتم اگرم بگیرن فک میکنن انتظار دارم از شوهرم فلان کنه و...ولی الان دستم بازتره میتونم کادو بگیرم براشون همین ی روزه .. اره بخدا همینه...

داستان زندگی من از رمان رمان تر شاید ی روزی نوشتمش🕊

درسته واقعا منم تا الان خوب بودن باهم و حمایتمونم کردن منم این کار کوچیکه در حد توانمه روز مادر برا ...

عزیرم روز مادر شوهر نبردی؟خب بهش بگو حتما بگو مامان جون شرمنده اون روز برای شما نتونیم بخرم سال دیگه جبران میکنم دیگه فکر نکنه بین مادر شوهر و پدر شوهر فرق گذاشتی 😁😁البته اگه خودش میدونست ناراحت نمیشه حتما ولی بازم یاد آوری کن بدونه چه عروس خوبی هستی بخدا وقتی خانواده شوهر خوب باشن نیازی به گارد گرفتن نسبت بهشون نیست نمیدونم چرا عروس های نی نی سایت اینجوری هستن شاید یه عده خانوادش شوهر خوبی نداشته باشن ولی همه که یه مدل نیستن والله من خودم ۸ ساله ازدواج کردم هیچ بدی خاصی ازشون ندیدم واقعا

عزیرم روز مادر شوهر نبردی؟خب بهش بگو حتما بگو مامان جون شرمنده اون روز برای شما نتونیم بخرم سال دیگه ...

ن نبردم خودش میدونست دستمون تنگ بهشم گقتم گفت این چه حرفیه تنتون سالم باشه همیشه دلتون شاد باشه بگچ بخند کنین باهم برای من ی دنیاعه همین ک زنگم زدی خیلی لطف کردی

میگم بهشم اینارو باز ..

اره والا منم تا الان خیلی خوب بودن واقعا بعضیارو اینجا میبنیم میگم چرا اینجوری میگن اینجوری رفتار میکنن اصلا یعنی چی

داستان زندگی من از رمان رمان تر شاید ی روزی نوشتمش🕊

2823
2791
2779
2792