2821
2789
عنوان

همسرم میگ

| مشاهده متن کامل بحث + 380 بازدید | 39 پست
پس چرا احترام نمیذاره بهشون اه

نیمدونم میگ مناسبت یعنی چی

اگ بخای روزای بعدم میتونی همینکارو بکنی

داستان زندگی من از رمان رمان تر شاید ی روزی نوشتمش🕊

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همسرت نمیخاد بس ول کن برا مادرشوهرتم کیک بردین روز مادر ؟

ن چون روز خودمم بود نبردم ما عقدیم گفتم الان میگن انتظار داره و اینا...

نیمدونم میگ مناسبت یعنی چی اگ بخای روزای بعدم میتونی همینکارو بکنی

خوشم نیومد از این رفتار کسی که به خانواده خودش احترام نمیذاره به تو احترام میذاره؟

به زن ستیزی حساسیت دارم پس اگه زن ستیزی، انرژیتو ذخیره کن، ریپلای نده و افکارتو جایی ببر که شنیده میشن، نه اینجا

اخه میگم از چش من نبینین بگن لااقل باید میاورد الآنم ما ب حمایتظون واقعا نیاز داریم اینجوری خیلی ب ...

زنگ بزن تبریک بگو.بهش بگو خواستم کیک بگیرم شوهرم گفت بابا اینا دوست ندارن.برا همین مزاحم نشدیم.

همین .

برادرشوهر منم همینطورهجاریمم کنار اومده باهاش نتونست تغییرش بده الان پذیرفتتش

وای خیلی بدهه ناامیدم نکن دلم میخاد مهم باشه این روزا براش

خوشم نیومد از این رفتار کسی که به خانواده خودش احترام نمیذاره به تو احترام میذاره؟

اره خیلیییییییی بهم احترام میزاره😂👌🏼

اره خیلیییییییی بهم احترام میزاره😂👌🏼

باز خوبه

به زن ستیزی حساسیت دارم پس اگه زن ستیزی، انرژیتو ذخیره کن، ریپلای نده و افکارتو جایی ببر که شنیده میشن، نه اینجا

زنگ بزن تبریک بگو.بهش بگو خواستم کیک بگیرم شوهرم گفت بابا اینا دوست ندارن.برا همین مزاحم نشدیم.همین ...

اره اینم خوبه شاید همینکارو کردم

بس بیخیال بشو الان ببری فک میکنن میخای مادرشوهرتو حرص بدی توی عقدم هستی خودتو خراب نکن

😂😂 شرایط فرق میکنه مثلا اون موقع دستمون تنگ بود اما هسمرم برای مامانم کادو اورد ک انتظارشو نداشتیم ازش

من خودم نداشتم وگرنه میگرفتم براش

ولی الان دستم باز تره

2824
2823
2791
2779
2792