2777
2789
من خیلی از انواع فست رو امتحان کردم زود برگشتن ولی کالری شماری تضمینی تر هست حداقل مشکل گوارش پیدا ن ...

چ مشکل گوارشی ای تو رژیمفست وجود داره؟

لایک‌نکنید ممنونم شما محبتتون ثابت شدست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چ مشکل گوارشی ای تو رژیمفست وجود داره؟

بخاطر فشار زیادی که به معده میاد تو بهترین حالت ممکنه معده درد ممکنه بگیری

بعدشم همیشه یادت باشه اگه وزن به سرعت و در زمان کم از دست بدی به همون سرعت هم دوباره برمیگرده چه رژیمی رو میخوای امتحان کنی؟

بخاطر فشار زیادی که به معده میاد تو بهترین حالت ممکنه معده درد ممکنه بگیری بعدشم همیشه یادت باشه اگه ...

میخوام صبحانه وشام بخورم دگ ناهار نخورم

بعد گفتمبرم سراغ رژیمفست بعد دیدمممکنه اونم عوارض داشته باشه

ولی اینکه فقط صبحانه و ناهار بخوری بنظرم بهتر و منطقی تره

ولی نمیدونم چقدر غذا بخورم

فست در زبان انگلیسی یعنی روزه و بریک فست که برای صبحانه استفاده می شه یعنی شکستن روزه

بهترین نوع فست همون حذف ناهار هست که شبیه روزه داری خودمون می شه

من امتحان کردم خیلی شاداب و سرزنده می شی

من فست انجام دادم ماه اول ۵ کیلو کم کردم ودیگه معده ام رو نابود کردم فقط اسید ترش میشد انگار چیزی داخل گلوم بود ونمیزاشت چیزی بخورم من لاغرم نیاز نداشتم وزن زیادی از دست بدم ولی واقعا چه ناهار وچه شام ۳ قاشق بخوری لاغر میشی

بجای ناهار چی خوردید؟؟

خوردن ناهار چیزی بود ک بعدها توسط فرصت طلبان اورده شد برای اضافه وزن و بیماری های بعدش

منماینو تازه فهمیدم تو نت سرچ کنید چ از نظر علمی چ اسلامی ناهار توصیه نشده

من فست انجام دادم ماه اول ۵ کیلو کم کردم ودیگه معده ام رو نابود کردم فقط اسید ترش میشد انگار چیزی دا ...

منمدوسه روز انجام دادم معدم درد گرفته بود از ترس زخم معده ی کم بیشتر غذا خوردم

کالری رو حساب کن پونصد تا حداقل کمتر از کالری مورد نیازت باشه... تایم فست هم شونزده ساعت باشه اگه نمیتونی مثلا چهارده ساعت بگیر... و غذاهایی که میخوری پروتئین بالا داشته باشن که عضله نسوزونی